erg tevreden

snelle levering, gekregen wat ik besteld had. Goed verpakt. En als verrassing en kladblokje bij bestelling gevoegd.

Snel en scherp geprijsd

Snel en scherp geprijsd.

Alles prima

Super goed

Goede kwaliteit en snelle levering

netjes volgens afspraak

Bestellen en eea wordt na een paar dagen geleverd

Ik ben héél goed geholpen en een prima vertrouwen om achteraf betalen. Dankjewel . Coby

Goede kwaliteit en Snelle levering

Altijd eerst op de markt gekocht in onze stad. Nu online en gaat makelijk en word snel geleverd

Heel mooi ondergoed, snel geleverd en bij ruiling wordt er niet gezeverd

Heel mooi ondergoed, snel geleverd en bij ruilen wordt er niet geleverd.

Gewoon goed

Heel tevreden

Heerlijk ondergoed. Heel blij mee.

De service is perfect

Snel geleverd en een mooi goed passend dames huispak.

Super snelle levering

Geweldige service en kwaliteit

De service is uitstekend Snelle en goede levering Goede kwaliteit producten voor n prima prijs

Goede kwaliteit

Voor de 2x besteld Goede kwaliteit,heel tevreden

Uitstekend product, goede prijs en snelle levering

Ik koop al een aantal jaren de singlets bij Van Gemert Ondermode en deze bevallen mij nog steeds zeer goed. Pasvorm en confortabele gevoel van de stof blijft goed, ook na herhaaldelijk wassen.

Goede service en correcte levering.

Goed maar maat van het hemp is raar

Heb hemp besteld 3 xl Mijn man had 4xl maar is 25 kilo afgevallen Nu denk ik dat het hemp 2 xl is hij zit erg strak Heel raar jammer dat ze niet meer in Oss op de markt staan De rest is goed verlopen Maar hemp blijft in de kast liggen

Snel en goed

Bestelproces verloopt makkelijk. Snel de bestelde slips en hemdjes ontvangen. Bevallen goed, ga ze zeker bij bestellen

Fijne winkel

Mooie kwaliteit en veel keus

De bestelde onderbroeken zijn van uitstekende kwaliteit. Het bestelproces is eenvoudig. Snelle levering!

Betrouwbare webshop

Goede prijzen en snelle levering. Meerdere malen besteld bij van Gemert. Top winkel.

Kwaliteit en snelle levering

Ik had in eerste instantie alleen ondergoed besteld maar toen ik ontdekte hoe zacht die waren heb ik gelijk een tweede bedtelling geplaatst dit keer voor sokken en een nacht hemd. Een aanrader deze webshop

Een mooie ervaring.

Goede service! Bedankt!

Goede kwaliteit en service

Mooie kwaliteit en de levering kwam zoals afgesproken. Fijn om zaken mee te doen

Stipdonk 46

5715PD Lierop