Alles zeer goed geregeld

We hadden problemen met terug sturen van pakket maar 1 telefoontje naar van Gemert en alles zeer goed opgelost belde binnen kwartier terug dat nieuwe pakket met spoed was verstuurd . Zeer tevreden klant

Meedenkend, fijn contact en to the point!

Meedenkend, fijn contact en to the point!

Vriendelijk en erg service-gericht.

Zeer vriendelijk en persoonlijk bedrijf.

Snelle levering, reageert snel op aanvullende vragen via mail

Heel tevreden

Online bestellen gaat fantastisch

De kleding en levering zijn zeer goed

super fijn hemd

Heb door bloed verdunners het vaak koud met dit hemd wat niet kribbelt het probleem een stuk minder jammer dat de prijs best hoog is.

Top snelle levering

Helemaal goed

Is uitstekend

Lekker snel en goed geleverd

Lekker en goed geregeld

Heeeerlijk warm

Van de heren pyama was de elastiek in de broek van de pyama erg strak, en dit is lastig op te lossen omdat de elastiek vast in de band zit gestikt

Snelle levering, fijne producten, goede prijs

Fijne website, snelle levering. Prima kwaliteit, zoals gewend! Bestel er altijd, nooit klachten.

Goede keuze en snelle service.

Ik bestel altijd hetzelfde en na jaren hebben ze nog steeds wat ik altijd kies. En als ik dan bestelt heb is het er binnen een paar dagen.

Lekker warm

Thermokleding besteld, snel geleverd, zit goed en zit vooral lekker warm.

Prachtig en mooie kwaliteit en zit perfect

Super goed en snel!!

Altijd goede service!!

Keurige en snelle levering

Ik heb voor het eerst besteld bij van Gemert. Ik ben zeer tevreden over zowel de thermokleding als de levering

Super product

Ben al jaren fan van de ondergoed van van Gemert.

Wij zijn geheel tevreden.

Na twee bestellingen kunnen we zeggen dat ze steeds prompt en correct werden uitgevoerd. Dat gold al direct bij de eerste bestelling van twee Twentini slips. Na de eerste wasbeurt bleek bij beide de naaidraad in het kruis los te laten. We hebben dit met een foto gemeld en prompt ontvingen we een vervangend paar. Na ongeveer een half jaar dragen, heeft zich geen enkele schade voorgedaan. Onze tevredenheid resulteerde in een nieuwe bestelling van meer slips. Zie de eerste zin.

Wat ik besteld heb, heeft aan mijn verwachting voldaan.

Ook vlotte bestelling. Prima alles.

Kwaliteit zoals verwacht

Al jaren vertrouw ik op de kwaliteitshemden van Beeren en die stellen nooit teleur. Datzelfde geldt voor Van Gemert; een snelle, efficiënte en vriendelijke service. Persoonlijke vragen en wensen worden netjes en afdoende afgehandeld!

Snelle service en mooi producten

Net voor het eerst de nieuwe slips gedragen en ze zitten heerlijk. Fijne zachte stof en pasvorm is goed!

Stipdonk 46

5715PD Lierop