Fijn ondergoed en snelle levering

Mijn ondergoed bestel ik vaker via van Gemert, nu kreeg ik een mooi aanbod, 10% korting bij een bestelling van €100 of meer. Mooi meegenomen, ben heel blij met deze, ze knellen niet, zitten mooi onder een broek en voor het grootste deel bestaan ze uit katoen.

Prima product.

Prima product en een goede bezorging van de goederen.

Goede kwaliteit spullen en snelle levering!

Op zoek naar hemdjes die ik al tijd gebruik! Ik vond ze bij van Gemert ondergoed in hun assortiment, super! Besteld en idd waren het dezelfde als die ik had maar niet meer in Gouda kon kopen! Prima service en kwaliteit!

zit lekker

zit perfect goede pasvorm

Veel keus, snel geleverd en netjes verpakt.

Alles is goed gegaan

Alles is goed gegaan Bestelling had ik snel in huis Kwaliteit en pasvorm van ondergoed is goed en mooi

Goede vlotte service en super kwaliteit van ondergoed

Jarenlange goede ervaring met Avet ondergoed en ik wil niets anders meer!

Zoals altijd, voortreffelijk en snel

Ieder jaar vul ik mijn garderobe weer aan met nieuw ondergoed. meestal surf ik even over het internet. Maar altijd kom ik weer terug bij het oude en vertrouwde Van Gemert-Ondermode. Mooi aanbod, Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering.

goede kwaliteit en snel verstuurd

Hele goede kwaliteit ondermode en snel opgestuurd. Ik ben blij dat ik nu hier een goed adres heb/ website voor heb.

Fijne betrouwbare winkel

Mooie kwalitatief goede producten, scherpe prijzen en ruim assortiment. Snelle verzending en netjes verpakt! Aanrader!!

Ik ga zeker vaker bestellen

Kwalitatief hoogwaardige producten met een goede prijs / kwaliteit verhouding. De site werkt klantvriendelijk en er is een snelle uitlever procedure.

Supermakkelijk bestellen,vlotte verzending.

Ondergoed besteld, één artikel zou twee dagen later binnenkomen. Een keurige mail met deze info ontvangen. Alles netjes verpakt.

Geweldig geholpen

Het was niet goed gegaan met mijn bestelling, na een belletje fantastisch geholpen.

Weet ik nog niet

Maar waarschijnlijk even goed als de vorige keer ⁹

Mooie kleding, goede service.

Het bestelde huispak bleek toch een maatje te groot. Zonder problemen dit kunnen omruilen.

Doordat wij verhuisd zijn van Brabant naar Limburg miste ik van Gemert die hier nergens op de Markt staat. Voorheen haalde ik mijn spullen altijd op de markt in Reusel! Nu kwam ik de webshop van hun tegen en heb ik meteen een bestelling gedaan, wetende dat ik goede spullen ontvang!!

Gewoon goed je krijgt wat je besteld en snel.

Makkelijk bestellen, overzichtelijke site. En snel in huis. Wel een beetje aan de prijs, zal er wel bij horen tegenwoordig. Maar verders tevreden.

goed en lieve mensen

dit keer via website besteld. was door mij niet goed ingevuld, kon dit nog corrigeren met daarbij een lief bericht

Superblij met service, keus, kwaliteit snelle levering!

Gewoon helemaal goed!!!

Uitstekende service

Ivm vakantie werkte de website niet optimaal, maar na een telefoontje en een e-mail werd de bestelling super snel afgehandeld

Super goed

Super snelle bezorging, service en goede kwaliteit

Artikel al bekend en vertrouwd. Snelle levering.

Snelle levering en goede communicatie via mail. Prima verpakt.

Bekend patroon, super

a. ik houd niet van dit soort enquêtes. Vind het totale onzin.Als ik onderbroeken koop bij de Hema krijg ik ook geen enquêtes. Nu ik een zending van van Gemert ondermode heb ontvangen en niet voor de eerste keer, heb ik maar een woord: SUPER

Goedkope onderbroekenlol

Prettige website, ruime keuze met aantrekkelijke prijzen, goede kwaliteit. En zonder bombastische (bamboestische) reclamepraat.

Goed bedrijf , perfecte producten, en een snelle levering!

Stipdonk 46

5715PD Lierop