Super snel

Goede kwaliteit en snelle levering.

De broekjes voldoen ruim aan de verwachting

Had deze broekjes in Oss gekocht en was er zo blij mee. Zitten heerlijk en blijven mooi. In Oss kom ik niet zo vaak meer op zaterdag dus dan maar internet……. niet meer in de kleuren die ik wil…… maar ineens waren ze er weer, dus bestellen! En dan verloopt het verder allemaal heel erg naar wens!

Bamboe heerlijk

Laatst onderhemden gekocht voor mij en m'n man, van bamboe. Voelt lekker fris aan en voor m'n man geen natte rug meer.

Ontvangen zoals besteld

goede service

De bestelling plaatsen gaat vlot en veel keuze en snelle levering

Altijd top geleverd

Als ik bestel bij Van Gemert is de bestelling altijd tot in de puntjes verzorgd en word mooi op tijd geleverd.

mooi voor de herfst/winter

De trui is van dikke stof, wat ik eigenlijk niet had verwacht! Maar wordt bewaard hoor, voor de volgende herfst/winter.

Prima ondergoed

Vlugge levering en mooie kwaliteit ondergoed, goede pasvorm.

Netjes en goed

Netjes en goed en vlug verstuurd

Ga zeker nog eens bestellen

Ben zeer tevreden over mijn bestelling

Boxershorts bevallen prima. Retourneren en ruilen, ook top! Helaas, niet de kleuren die ik had besteld. En, de geruilde Boxershorts leken qua stof anders. Maar, dat is voor mij niet echt een probleem. T-Shirt maatvoering is wat aan de krappe kant, maar daar kan de verkoper niets aan doen. Wat deze firma helemaal zal sieren, is gratis retournering.

goede en adequate service

nadat ik de verkeerde maat had besteld deze teruggestuurd en binnen 1 week de juiste maat geleverd

Snelle bezorging

Duidelijke website

Altijd goed

Ze zijn betrouwbaar Word snel afgehandeld Keurig en met zorg in gepakt Ben erg blij met hun

Ondanks dat de maat te klein is was de service uitstekend!

Goed!

Goede communicatie en dat is al heel fijn!!

Erg goed en duurzaam

Past perfect en blijft lang mooi.

Heel tevreden!!

Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Alle producten hebben goede kwaliteit. Blijven ook mooi. Snelle service, bijna altijd alles op voorraad. Ben al lang klant en zal dat ook blijven.

Onderbroeken zitten super

Zitten lekker .

Geweldig onderwear. Goed verzorgd en geleverd

Heerlijke lange boxershort

Draagt heerlijk onder een jurkje tegen schurende bovenbenen. Lekker katoen!

Prima producten

Prima producten voor een goede prijs. Snel en netjes ontvangen.

Goede service en kwaliteit

Mijn ervaring met van Gemert Ondermode is prima. Goede service en de kwaliteit is uitstekend. De bamboe hemdjes zitten in een lux doosje en zijn zo zacht, het lijkt wel zijde! Echte cadeau’s. Ook in de was blijven ze mooi.

Stipdonk 46

5715PD Lierop