Ik ben al heel lang bekend met Racky ondergoed.

Past goed

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle verzending, goeie kwaliteit

Snelle verzending, duidelijke website, product van goeie kwaliteit, netjes verpakt ook

Goede kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit snelle levering

Super fijne slip en snel geleverd

Alles netjes

Communiceren uitstekend. Levering goed stoppen er ook nog een presentje bij.

Prettig bedrijf om bij te kopen

Goed telefonisch geholpen toen ik er op de website niet uitkwam wat te doen. Snelle levering, Goede kwaliteit.

Van bestellen tot leveren prima gegaan.

Superondergoed

Het knelt nergens, perfecte pasvorm. Fijn materiaal, per toeval op gewezen ik had voor heen merk S. Maar deze beviel mij steeds minder.

Perfecte maat en bezorging

De maat van de slips en omschrijving is duidelijk en is perfect. Goede bezorging, binnen de aangegeven termijn.

Goed en netjes

Alles ging zoals afgesproken via de mail.Man lief is super tevreden met zijn bamboe 't shirts .Hij vind ze lekker ligt van stof ,en goede kwaliteit..ik ga zeker nog meer bestellen van bamboe.

Prima.

Mooie Tshirts, snelle levering. Heb ze pas dus weet nog niet hoe goed ze zich in de was houden.

Levering op tijd. Perfecte pasvorm van artikelen.

Heerlijk

Ondergoed zit goed en sluit mooi aan waar het moet, hou er alleen rekening mee dat het soms iets te klein valt dus een maatje groter bestellen is een optie. Heb de klantenservice hier van te voren over gemaild en hielpen me hier erg goed mee om de juiste maat te bestellen.

Prima producten, goede afhandeling en snelle verzending.

Uitstekende ervaring. Er valt niets op aan te merken. De producten zijn van goede kwaliteit en heb ik snel ontvangen.

Super goede kwaliteit, hoop er weer 3 jaar van te genieten.

Super goede kwaliteit, hoop er weer 3 jaar van te genieten.

Super kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit.

Altijd goed

Blij met de lingerie al moest ik de laatste keer iets meer geduld hebben

Snel super goede communicatie

Bestel hier al jaren, zijn duidelijk via de mail wanneer er iets niet leverbaar is of wanneer wel te verwachten

Kwaliteit onderhemden

Weer een aantal onderhemden van Beeren gekocht. Prima verhouding prijs/kwaliteit. Erg tevreden.

Super.

Stipdonk 46