Goede kwaliteit

Makkelijk bestellen, snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit van ondergoed

Alles heel goed gegaan prima levering

Goede kwaliteit, perfecte levering

Ruime keus, makkelijk bestellen en perfecte aflevering. Mooie kwaliteit producten!

bestel deze boxers altijd bij van Gemert

deze boxers bevallen prima en hebben een goede kwaliteit

Snelle verzending, fijn ondergoed, top gewoon!

Heerlijk zittend ondergoed

Het ondergoed is van goede kwaliteit, heeft een fatsoenlijke prijs en gaat lang mee. Een aanrader.

Alles volgens afspraak

Prima producten.

Goede boxershorts, snelle levering

Bamboe boxershorts; zitten prima, en zoals altijd snelle levering

Geweldige shorts.

Sinds jaren draag ik de shorts van Avet die ik al heel lang bij jullie koopt! Wil nooit anders! Ook mijn huisgenoot heeft deze shorts en is er ook heel blij mee! Van Gemert blocnotes liggen door het hele huis. Heel blij met van Gemert!

Goed ondergoed en netjes snel geleverd .

Ze hebben altijd goed ondergoed . Wij dragen het al vele jaren . Werden ook snel en netjes geleverd .

De verzending is goed verlopen.

We hadden ons pakket snel en goed thuis. Voor herhaling vatbaar.

Probleemloos en vriendelijk

Alles liep perfect van bestelling tot levering.

Super geregeld

goede service

Heb bamboe nachthemd gekocht ivm zweten en idd tijdens de plak nachten van afgelopen tijd weinig tot geen last gehad, slaapt heerlijk , fijne zachte stof maar niet te glad.

Goed passend

Vriendelijke afhandeling, goede kwaliteit.

Van in je hoofd naar je brievenbus

Ik had mezelf overtuigd van bamboe, ik zoek, kom op deze erg goede site, klaar ! Korte vergelijking maar de overtuiging was er erg snel hier ga ik alles bestellen. Keurig snel in huis. Dank !

Het zijn prima onderbroeken

Scherpe prijs, iets vertraging maar prima gecommuniceerd

fijne lingerie

Eerst 2 stuks besteld en later 6 meer. wat een fijne lingerie.

Snel, compleet en goed verzorgd

Snel, compleet en goed verzorgd

alles is verlopen zoals ik verwachte, dus dik in orde.

Marktkooplui zijn over het algemeen heel betrouwbaar. Ik was er zelf ook een, vandaar dat ik met een gerust hart mijn bestelling bij jullie plaatste. Veel succes gewenst in de toekomst. Met vriendelijke groeten van Arnold Geerts (bloemen koopman)

Goede servies en klant vriendelijk, de kwaliteit is top!

zie hierboven.

Goede kwaliteit, snelle en nette levering

Zoals altijd alles weer keurig verpakt en snel ontvangen. Goede prijs/kwaliteit.

Volgende keer bestel ik gelijk bij van Gemert ipv zoektocht langs diverse winkels.

Stipdonk 46

5715PD Lierop