Pluspunten
Schone ruimten, vriendelijk en correct personeel, goed bereikbaar.
Pluspunten
Snel geregeld, toegankelijkheid box.
Pluspunten
Helder, handig, schoon
VerbeterpuntenWellicht dubbel checken bij terug storten borg. Borg voor mijn zoon werd op nijn rekeningnummer gestort. Is intern uiteraard opgelost
Pluspunten
Top bedrijf, servicegericht, klantvriendelijk, super toegankelijk. Goee beveiligd. Dit geldt voor mail- en persoonlijk contact. perfecte opslagruimtes met verschillende maten. Een bedrijf dat ik zeker zal aanbevelen.
VerbeterpuntenZaterdags druk. Mogelijk extra "karretjes" voor de zaterdag.
Wat een mooie review, hartelijk dank. We hebben extra karren op voorraad. Mocht het noodzakelijk zijn, zullen we extra karren bijplaatsen. We zullen dit de komende tijd in de gaten houden. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Heel flexibel
Pluspunten
vriendelijke mensen keurig schoon bedrijf
Pluspunten
Goederen die na 5 jaar opslag er nog steeds in dezelfde staat weer uit kwamen.
VerbeterpuntenGeen verlichting in de berging aanwezig
Hartelijk dank voor de mooie aanbeveling! Dat is precies zoals we dat het liefst zien. De grote(re) ruimtes zijn standaard voorzien van eigen verlichtingsarmaturen, de kleinere ruimtes krijgen over het algemeen voldoende ruimte vanuit de gangen. We kijken dit nog even na in deze specifieke situatie. Nogmaals dank!
Pluspunten
Alles prima voor elkaar. Goede faciliteiten.
Pluspunten
Schoon, goed georganiseerd, goed advies mbt selectie van ruimte, goed toegankelijk, gemotiveerd personeel, goede voorzieningen
VerbeterpuntenNiet ongemerkt
Pluspunten
Evaring met Space Winner Enschede: vriendelijk vakkundig personeel. Verder wordt er met je meegedacht en is een woord een woord. Ook krijg je advies en tips over zaken waar je zelf - vanwege onwetendheid - wellicht niet naar zou vragen. Top zaken doen zo!
Hartelijk dankvoor je mooie review! Spread the word ;-)
Pluspunten
Prettig en betrouwbaar bedrijf Vriendelijk en netjes personeel Hele goede prijs/kwaliteit verhouding ruime parkeer gelegenheid toilet aanwezig Gratis wifi, koffie en thee bij de receptie Aan of opmerkingen worden direct opgepakt Net en altijd opgeruimd gebouw Brand en inbraak beveiliging aanwezig Goed toegangsbeheer
Wauw, we hebben hier met een echte fan te maken. En dat vinden we natuurlijk altijd leuk. Alle vinkjes worden hier zo'n beetje afgetikt. Gaaf om te horen dat je zo tevreden bent Wim. Dank voor je review!
Pluspunten
Nette opslagplaats met super vriendelijk personeel.
Pluspunten
Top service, top product. Fully happy with the facility.
Pluspunten
Gratis aanhangwagen lenen, vriendelijk personeel, prima opslagruimtes
VerbeterpuntenSchroeven in het plafond afknippen (zijn scherp en kunnen gevaarlijk zijn)
Hartelijk dank voor de feedback. We gaan even kijken waar u precies gehuurd heeft en hoe we dit kunnen verhelpen. Hartelijke groet, Marloes.
Pluspunten
Ik had een aanhanger gehuurd voor een dag. Vlotte bediening, personeel zeer vriendelijk, flexibel en hulpvaardig: in de stromende regen zonder meer geholpen met afkoppeling aanhanger,
Dag Carolien, Dank voor je mooie beoordeling. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer bij Space Winner.
Pluspunten
Super vriendelijk personeel. Goed bereikbaar. Reageren snel op mails. Gratis gebruik boedelbak.
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit. Ik heb bij meerder opslagbedrijven in de omgeving gekeken naar de prijs. Spacewinner heeft voor de prijs die zij vragen meer te bieden dan andere bedrijven. Ook de ruime openingstijden, meerdere liften, meerdere ingangen en fijn personeel zijn positief. Je hoeft geen afspraak te maken om bij je eigen spullen te kunnen! Ook hebben ze mij verwezen naar extra hulp bij het transport van mijn inboedel naar deze opslag toe. Ik ben echt zeer positief.
VerbeterpuntenOpzetranden op de transportwagentjes zou wel handig zijn als je veel klein spul hebt.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk! Denken echt mee over wat ik als klant nodig heb en welke prijs er bij past. Zijn ook niet te beroerd geweest om mee te helpen. Met name Ali en Joost: top! De ruimte is ideaal, gebouw prettig, alles werkt, wordt snel gereageerd.
VerbeterpuntenGeen tips die ik nu kan bedenken ter verbetering. Daarom alleen de tip om uit te breiden. Niet alleen wat dezelfde formule betreft maar ook wat andere activiteiten betreft.
Pluspunten
schone unit ruime openingstijden gratis gebruik aanhanger vriendelijk en behulpzaam personeel
Pluspunten
Vriendelijk en correct personeel. Communicatie is duidelijk en helder. Fijne units op temperatuur
Pluspunten
Klantvriendelijkheid. Servicegericht.
Pluspunten
goed bereikbaar met eigen vervoer. ov helaas een stuk moeilijker! ruime openingsuren. aanwezigheid van hulpmiddelen en gebruik van aanhanger.
Verbeterpuntenverlichting werkte een aantal keren niet en het kan erg stoffig worden als er in andere ruimtes geveegd wordt. dan is het jammer dat de ruimtes van boven open zijn.
Dag Annetje, We hebben, nadat we waren overgestapt op LED, wat problemen gehad met de verlichting op de derde verdieping. Dat is als het goed is allemaal verholpen. Inmiddels zijn de gangen ook gecoat. De vloeren in de ruimtes worden ook één voor één gecoat wat het stoffen tot een minimum moet terugbrengen. Nogmaals dank voor de review. Vriendelijke groet, Space Winner Zwolle
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk!!! Keurige storageoplossing.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Het is gewoon heel fijn wanneer je zelf al heel druk bent met een verhuizing je spullen kunt opslaan en je er eigenlijk niet meer naar om hoeft te kijken. Ze staan hier warm en droog en veilig. En wanneer je bij je spullen wilt kun je er gewoon bij. Personeel is altijd vriendelijk en heeft een kop koffie voor je. Haha en die gaat er natuurlijk gretig in als je druk bent.
VerbeterpuntenDat wel al het personeel naar de 2.50 vraagt voor het afbetalen van de verzekering. Dit was ons in het begin niet bekend en zodoende hebben wij toch een paar keer gereden met de aanhanger. Gelukkig is er niets gebeurd maar het voelt prettiger als je het weet.
Paxtonstraat 4
8013 RP Zwolle
Wij denken met je mee over ruimte, gemak, maar ook bijvoorbeeld over opslagruimte en toegang bij eventuele noodgevallen. Je kunt bij ons terecht voor o.a. (aanhang-) wagens, heftrucks, verhuisdozen, en inpakmaterialen. Voor onze zakelijke klanten staat zelfs een afvalservice ter beschikking. Wij zijn trots op ons familiebedrijf en op onze diensten waarbij de extra dimensie wordt verzorgd door een enthousiast team van medewerkers die graag met je meedenken en je adviseren. Klantvriendelijkheid houdt bij SPACEWINNER niet op bij een kop koffie, en service is bij ons meer dan een glimlach alleen!