Gewoon goed

Keurig op tijd Netjes verpakt

Perfecte kleur en kwaliteit

De panty’s van Oroblu hebben voor mij een perfecte kleur en uitstekende kwaliteit! Online bestellen ging snel en dat geldt ook voor de levering!

alles ok

alles oke

accuraat en duidelijk

Duidelijk en snel.

De beste panty's!

De beste panty's voor een goede prijs. Mooie kwaliteit net als Wolford maar dan de helft goedkoper. Erg blij mee! En erg veel keus en een snelle verzending.

Snel geleverd l

Uitstekende service

Snelle afhandeling en goede keuze.

Prima webshop, kunnen vele een voorbeeld aan nemen

Alles tot in de puntjes verzorgd en ik (Rose-Marie) heb er nooit problemen gehad.

Snel en kwaliteit

Snel en zorgvuldig bezorgd en sowieso fan van de panties. Mooi en kwalitatief!

geweldig

lekker snel

Kwaliteit in service en product!

Mooie kwalitatieve producten. De bestelling en levering zijn goed georganiseerd.

Mooi product en goede service

Panty was niet meer op voorraad, dus kreeg een mail of ik wilde wachten of geld terug. Kreeg alsnog heel snel daarna de Panty thuisgestuurd. Panty ziet er mooi uit, zit goed en lijkt goede kwaliteit!

Snelle aflevering

Mooi priduct

Snel bezorgd!

Prachtige panty's en mooie kwaliteit.

Ik draag deze al heel wat jaren en wil nooit meer een ander merk. Zeer zacht draagcomfort en mooie glans. De bestelling wordt de volgende werkdag al geleverd.

slecht

ik heb 3 pantys besteld en niets ontvangen. wel zijn ze per bank betaald. geen bevestigings mail ontvangen geen pantys. niets

Snel geregeld

Duidelijke site

super

besteld en snel geleverd

Kwaliteit is erg goed!

Ik koop al jaren producten van Orblu. Mijn favoriete is een zwarte trui die overal past- ik drag de trui met jeans, rok, broek.

Alles erg duidelijk

Heerlijk, nooit problemen.

Colshirt was helaas niet verkrijgbaar in winkels in omliggende winkels in regio. Daarom via webshop besteld, snel geleverd, goed ontvangen en past prima!

Snel en duidelijkheid

Duidelijke website

Goede, snelle service

Snel besteld, correct bezorgd.

Snel besteld, snel afgewikkeld en correct bezorgd.

Industrieweg 7 V

5262 GJ Vught

Over Oroblu.nl

Oroblu.nl is de officiële Nederlandse webshop van het Italiaanse merk Oroblu, gespecialiseerd in luxe beenmode en lingerie. Het assortiment omvat hoogwaardige panty's, leggings, sokken, en shapewear, ontworpen met aandacht voor stijl, comfort en duurzaamheid. Oroblu.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar elegante en modieuze producten, en biedt een combinatie van Italiaanse kwaliteit en een uitstekende online winkelervaring.