Geweldig dienst.

Bestelling gemaakt volgende dag in huis. Beter kan dat niet in deze Covid tijd ook. Een stuk was uitverkocht dus u moest geld terug betalen misschien snelle webwinkel voorraad update. Of misschien had ineens meer mensen tegelijk dezelfde besteld.

Valt heel erg tegen.

In het verleden vaker body van oroblu gekocht en jaren lang gedragen. Bleef mooi van kleur en geen last van pillen. Daarom vol vertrouwen Dolce Vita - T-Shirt Turtle Neck Long Sleeves gekocht maar deze valt enorm tegen. Na 2 keer dragen al overal pillen onder oksel en onder rug. De kwaliteit lijkt een stuk minder geworden.

Zeer goede service

Goede communicatie

uitstekend

snelle levering en goede kwaliteit

Perfect geregeld allemaal.

Vlotte verzending!! Goede website

Geweldige service, goede website!

De levering kwam zeer snel

Mooie panty's

Snelle levering en uiteraard hele mooi panty's.

Bestelling met 2 dagen binnen. Heel fijn. Website is duidelijk. Jammer dat een plaatje op het internet nooit recht doet aan de werkelijke kleur van de stayups.

Waardeloos

Pakketje nooit ontvangen

Teleurgesteld

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen. Alhoewel er op de site staat dat er bij Oroblu verstuurd wordt als standaard DHL pakket; is dat niet zo. Bij standaard DHL hoort nl. een track&trace code en dat geeft Oroblu niet. Na tel. contact met Oroblu kreeg ik een zendingsnummer, waarmee ik echter als ontvanger mijn pakket niet kan volgen. Ik heb een bestelling boven de €100 Als ontvanger heb je dus geen enkel zicht op het door jou bestelde en reeds betaalde bestelling. Om die reden zal ik niet opnieuw kiezen voor Oroblu!!! Nu maar hopen dat m’n bestelling komt; nu 5 dagen verder! Safiya Bos

Oroblu leren kennen via Stepss, Panty's die jaren mee gaan.

Graag deel ik u mede, dat ik al meer dan veertig jaar oroblu kousen draag en daar ben ik zeer tevreden mee. Nu ik die in de winkel niet meer kan kopen, ben ik blij die bij u te kunnen bestellen en prompt aan huis geleverd te ontvangen.

Hele duidelijke website

Voor mij de eerste keer dat ik gebruik maakte met deze website was heel makkelijk te bestellen andragogie besteld en morgen in huis, een vlotte afwerking!

Prima snelle service

Snelle service, altijd goed

Overzichtelijke website, snelle levering, goede kwaliteit

Overzichtelijke website, snelle levering, goede kwaliteit

Prima bedrijf. Ik heb hier al een paar keer besteld. Snelle afhandeling en bezorging. TOP.

Duidelijke en gebruiksvriendelijke site.

Uitstekend.

Snel en goed!

Uitstekende producten, snelle levering

Ik bestel al jaren bij Oroblu vanwege de uitstekende kwaliteit van de producten.

Goed product en snel geregeld.

De mondkapjes zijn heel fijn. Ik had er al 1 en heb er online meerdere bijbesteld. Snel geleverd en goed geregeld.

Snelle bezorging, fijne panty's

Snelle bezorging, mooie panty's

Supersnel geleverd, vertrouwde kwaliteit!

Uitstekend product en service

fijn ondergoed

Het materiaal voelt prettig aan en draagt heerlijk. Erg comfortabel en tegelijkertijd ook erg mooi.En het blijft mooi, ook na vele malen wassen.

7 Industrieweg V

Vught 5262 GJ