goed en snelle service.

Mooi merk en zit heerlijk.

Mooi panty

Kocht deze panty’s altijd in de winkel. Door mijn verhuizing en de Corona dacht ik ga deze online kopen. Snelle bezorging van de mooie panty’s. Dank jullie wel.

Heel goed!

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Supersnelle levering!

Zeer snelle levering en een goed product

Heel goede quality en super snelle levering

Heel goede quality en super snelle levering

Pakketje is snel geleverd.

Duurzame kwaliteit

Hoge kwaliteit, perfecte pasvorm, het gemak van de Oroblu webshop, zo besteld, zo geleverd. Zeer tevreden

Heerlijk

Goede pasvorm, prettig draagcomfort

Goede kwaliteit en mooi

Stevig en mooi

Super!!!

Mooie produkten en met 1 dag geleverd, Top!

Kwaliteit en goede service

Snelle levering, het enige jammere is bij de kleurkeuze van de kleurkeuze is dat niet altijd alle kleuren er zijn. Seizoensgebonden? Goede kwaliteit materiaal. In de regel doe ik een heel winterseizoen met de kousen. Van ca okt tm april, mei.

Foutje kan gebeuren, de service daarna is uitstekend.

Had panty kniekousen voor mijn schoonmoeder besteld. Binnen een uur kreeg ik een telefoontje dat per abuis de door mij bestelde kleur nog op de website stond, maar niet meer leverbaar was. Excuses daar voor en volgende dag geld retour! Foutje kan gebeuren, de service daarna is uitstekend!

helemaal prima

Snelle levering. En over het product ben ik al jaren tevreden?

Goede service snel geleverd

Snelle levering goede service ik had 1 pakje kniekousen te kort,berichtje gestuurd en snel antwoord gekregen geld wordt terug gestort

Positieve ervaring

Uitstekende service!

mooi ondergoed

Mooie body wear , geweldige kwaliteit , de prijs dubbel en dwars waard.

Duidelijke website, snel geleverd

Snel en correct geleverd.

Bestelling op woensdag 18 november gedaan en nog steeds niet binnen

Mijn bestelling op woensdag voor 12:00 uur gedaan. Na 12:00 uur een bericht gekregen dat mijn betaling was ontvangen. Woensdag 23 november mijn bestelling nog niet ontvangen. Ook geen mailtje dat er iets niet op voorraad was of de bezorging vertraagd is. Contact opgenomen met Oroblu. Er bleek iets mis te zijn gegaan met de bezorging. De bestelling werd nogmaals naar mij gestuurd met een kleine attentie. Een dag later kwam ook het verdwaalde pakketje binnen. Uiteraard stuur ik deze terug. Soepel is het niet verlopen maar qua service echt perfect. Tevreden met mijn bestelling.

Goed verpakt, meteen geleverd en overeenkomend met mijn wensen. Maat klopte ook prima.

Lekker snel!

Snel, mooie onderkleding en zorgvuldig!

Goede kwaliteit, ruim assortiment

Makkelijk te bestellen en snelle levering

De bestelling ging helemaal naar wens

Dde bestelling ging helemaal naar wens

Prima pasvorm

Een prettig mondkapje met goede pasvorm en ademend vermogen

7 Industrieweg V

Vught 5262 GJ