Pluspunten
Pas nieuwe deelnemer tot nu toe alles positief
VerbeterpuntenNog geen aanbevelingen
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, snelle levering!
Product ma 4 september besteld. Nog niets ontvangen. Ik kan kijken bij zending traceren van het Hosiery Center. Zij maken gebruik van DHL. Als ik bij 'zending traceren' kijk, woester gemeld dat de zending op 5 september retour is verstuurd naar verzender??? Het zendingsnummer is JVGL02524643508160638 Wat kan ik doen?.
Pluspunten
De levering was snel en kon ook kosteloos 's avonds. Erg plezierig. Het was netjes verpakt.
VerbeterpuntenEigenlijk geen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit pantys
Pluspunten
Duidelijke webshop en snelle levering
Pluspunten
VerbeterpuntenMaat 48/50 niet passen terwijl je maat 44/46 hebt is echt belachelijk. Krijg de pany zelfs amper over mijn heupen. Erg teleurgesteld. De boel wordt teruggestuurd, jammer..
Pluspunten
De levering was snel en netjes. De kwaliteit van de panty is altijd perfect. Ik probeer wel eens een ander merk, maar Oroblu zit vele malen beter en mooier.
VerbeterpuntenDe website werkt op een mobiele telefoon niet altijd even goed.
Pluspunten
De site is overzichtelijk, de producten naar wens!
Pluspunten
Goede service, snelle levertijd
Pluspunten
mooie producten
Pluspunten
Dit is een eerste bestelling geweest en voorlopig zeer positief. Overzichtelijke site. Schrijven/zeggen wat ze doen en maken dit waar.
VerbeterpuntenVooralsnog geen.
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke site, snelle levering. En het is en blijft een fantastisch merk natuurlijk.
VerbeterpuntenDe mobiele versie van de site,zitten wat haken en ogen aan.
Pluspunten
Super medewerkers. Deskundig en vriendelijk.
Pluspunten
Duidelijke website Betrouwbare levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering Producten zijn van super kwaliteit Bestellen via de website ging heel makkelijk
VerbeterpuntenIk ontving geen orderbevestiging na het plaatsen en betalen van mijn bestelling. Dit was echter snel opgelost na contact met de klantenservice.
Pluspunten
Levering snel en goed en netjes afgehandeld. Heb dit merk panty altijd pasvorm is goed en kwaliteit. Zal zeker weer een bestelling plaatsen.
Pluspunten
Groot assortiment, mogelijkheid tot bezorgen bij DHL afhaalpunt, snelle en goed verpakte levering.