Pluspunten
Ik wilde graag een donkergroene legging hebben. Er is alle mogelijke moeite gedaan en had de leggings de volgende dag in huis! Super
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede service
Pluspunten
Een goede kwaliteit van de producten en een perfecte prijs kwaliteit verhouding!
VerbeterpuntenHoud svp de bodies met lange of driekwartmouw en/of turtle in de collectie waarbij ik het op prijs zou stellen als er meer kleuren in het genoemde artikel zouden zijn.
Pluspunten
Netjes geleverd, goed in gepakt, met retourformulier en handleiding.
VerbeterpuntenTraag met leveren.
Pluspunten
Pluspunten
Mijn pakket was niet aangekomen, hierop werd ik gelijk terug gebeld en om zsm (eventueel) een nieuw pakket te versturen. Gelukkig kwam mijn pakket alsnog, de vertraging lag bij Post Nl. Prima service van Oroblu!
Pluspunten
snel besteld en snel geleverd, alles in orde
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten.
VerbeterpuntenHet is inmiddels de derde keer dat ik direct een kapotte panty heb, recht uit de verpakking. Hoewel ik ze aantrek met speciale handschoenen aan (ook bij oroblu besteld), zijn ze van onvoldoende kwaliteit dat ze heel blijven. Daarvoor vind ik ze te duur.
Geachte Yvonne, Wat vervelend om te horen dat u al een aantal keer een panty kapot uit de verpakking haalt. Dit is niet natuurlijk niet de bedoeling en mocht dit een volgende keer weer gebeuren dan willen wij u vriendelijk verzoeken om direct contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij met een passende oplossing kunnen komen. Er kunnen zich (incidenteel) productiefouten voordoen wat bij een gevoelig product als een panty helaas onvermijdelijk blijft. Meestal vragen wij dan om de panty's aan ons retour te zenden zodat wij kunnen beoordelen wat er aan de hand zou kunnen zijn. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Pluspunten
Snelle levering Mooie pantys voor nette prijs
Pluspunten
Doen wat ze beloven! Goede kwaliteit!
Pluspunten
Snelle afhandeling en goede informatie verstrekking.
Pluspunten
Kan nog niet oordelen. Het product is (nog) niet geleverd.
VerbeterpuntenMeldt de klant als een bestelling werkelijk is verzonden en niet al als het net aangemeld is. De vervoerder is dan de zwarte piet. Dat is niet netjes
Beste Pieter, Wij hebben uw pakketje met de post naar u toegezonden. Nadat wij de pakketjes hebben aangeboden bij de post sturen wij een bericht dat uw pakket met de post verzonden is. Helaas is het momenteel niet mogelijk om de zendingen via de post te traceren. Wij zijn er druk mee bezig dit aan te passen zodat de status van een bestelling van begin tot eind gevolgd kan worden. Wij nemen aan dat u ondertussen uw pakketje ontvangen heeft? Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en heel veel draagplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Oroblu.nl online shop
Pluspunten
Vragen worden altijd naar volle tevredenheid beantwoord. Mijn vraag werd intern uitgezocht en ik werd snel teruggebeld met het antwoord.
Pluspunten
Keurig
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
snelle levering, geen verzendkosten en door de brievenbus
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie.
Pluspunten
Levering de volgende dag
Pluspunten
Keurige verzorgde pakketten thuis, goede kwaliteit.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Geweldige webshop, duidelijke website, ik kon het gewenste product super makkelijk vinden, bestelling werd de volgende al geleverd. Ben super tevreden en zou iedereen deze webshop aanraden.
VerbeterpuntenAlles is perfect.