Pluspunten
Overzichtelijke website. Netjes verpakt. Prima telefonisch te woord gestaan.
VerbeterpuntenDe bezorging was niet goed. Dit heeft meer te maken met DPD dan met Oroblu.nl. Wellicht een idee om via een ander bedrijf de pakketbezorging te laten doen.
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit van artikelen
Pluspunten
Goede kwaliteit producten.
VerbeterpuntenVerzending via DPD doet er wat lang over, zaterdagmiddag besteld, woensdag levering. Omdat ik niet thuis was, kon ik het pakje bij het eerstvolgende servicepunt ophalen. Maar dat is 5 km verderop.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en snelle ontvangst. Ga zo door!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Altijd zeer tevreden over Oroblu panty's. Sterk en zichtbaar goede kwaliteit. Absoluut mijn favoriet. Deze keer online besteld en zeer snel geleverd! Dat kan dus wel weer :-)
Pluspunten
Panty 15dn in kleur nearly black altijd Online leverbaar (houden zo aub!). In 3 winkels te Zwolle een erg klein assortiment / keuze.
VerbeterpuntenSnelheid van leveren zou verbeterd kunnen worden. Maar ... Dit komt ook omdat andere leveranciers (bol.com en zalando) sneller leveren. Misschien niet geheel terecht om hiermee te vergelijken....
Pluspunten
Mooie kwaliteitsproducten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Een bedrijf dat doet wat het beloofd!!!!
VerbeterpuntenZoals ik het ervaren , GEEN!!!
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle levering!
Pluspunten
Keurig en snel afgewikkeld, goed verzorgd, geen aanmerkingen!! alleen maar positieve ervaringen!!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit. Verhouding prijs/kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website, uitgebreide keuze en keurige levering!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Heel fijne panty's in alle kleuren. Ik draag ze elke dag; gaan heel lang mee
VerbeterpuntenDPD heeft een omslachtige methode qua levering als je niet thuis bent. Dan moet je wachten tot de volgende werkdag en dan wordt het naar een afhaalpunt gebracht; in Lelystad is dat in het Lelycentre bij een winkel waar je niet in de buurt kunt parkeren. Lastig voor mij (omdat ik in een rolstoel zit en vanuit de auto maar kleine afstanden kan overbruggen). Gelukkig was ik dit keer thuis ;-)
Pluspunten
alles in orde
Pluspunten
Duidelijk, snel geleverd
Verbeterpuntenkan er geen verzinnen
Pluspunten
een duidelijke en overzichtelijke website en makkelijk te bestellen vind ik heel belangrijk .
Verbeterpuntengeen, is mijn eerste bestelling maar zeer tevreden over deze website.
Pluspunten
zeer goes en vlot
Pluspunten
Snelle service en levering
VerbeterpuntenNvt