Pluspunten
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelle afhandeling
Pluspunten
Razendsnelle afhandeling van order
VerbeterpuntenBij fout invoeren bestelling is correctie lastig
Pluspunten
Goede keuze, snel geleverd en een duidelijke web site. In Krimpen werd gezegd, wachten tot de nieuwe collectie he!!! Na bestellen kan ik niet! Ik heb ze niet meer nodig!
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snelheid en goede communicatie
VerbeterpuntenHet registreren leverde even wat problemen op
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenGeen
Tijd afspreken wanneer de levering komt. Na één keer aanbieden moest ik het pakketje zelf afhalen op een afleverpunt aan de andere kant van de stad. Vind ik een minpuntje.
Beste mevrouw Koetsier, Allereerst dank u wel voor uw feedback. Als het goed is heeft u een email ontvangen van DPD met daarin het bericht dat uw bestelling onderweg was voor uitlevering. In die mail wordt ook altijd een tijdsvak aangegeven waarin het pakketje geleverd wordt. Mocht u op dat moment niet thuis zijn dan wordt het pakket, meestal, afgeleverd bij uw buren of bij de dichtsbijzijnde DPD Parcelshop in uw woonplaats. Onze excuses als dit een stuk bij u vandaan is, maar helaas hebben wij hier geen invloed op.
Pluspunten
prima alles op voorraad!
Pluspunten
Snel handelen; Levering zonder een account aan te maken
VerbeterpuntenIk hoop dat de klantenservice/klacht afhandeling ook zo goed is als dat nodig mocht blijken.
Pluspunten
Zeer snelle levering, duidelijke informatie. Eigenlijk gewoon top!
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Echt de fijnste onderbroeken die er zijn en ze blijven heel lang mooi! En nog een snelle levering ook, wat wil je nog meer.
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede kwaliteit panty's.
VerbeterpuntenDit was mijn eerste bestelling, nog geen aanleiding tot het melden van verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Snelle levering, mooie verpakkingen
VerbeterpuntenGeen
Bestellingen moeten op rekening gedaan kunnen worden!
Pluspunten
Snelle levering van de juiste spullen en goed verpakt. D.w.z. in een doos waar het precies in past, dus geen nodeloos grote verpakking.
VerbeterpuntenNiet van toepassing.