Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenIk heb de juiste maat van nulonkous doorgegeven en ook gekregen,heel voorzichtig aangedaan en had direct een ladder in de kous...wat heel jammer was... Hebben zelf met me contact opgenomen om oplossing aan te bieden wat ik enorm waardeer en zeer goede service vind
Beste Ann, Wij vinden het allereerst uitermate vervelend dat er direct een ladder is ontstaan in de door u bestelde kous. Wij gaan vandaag telefonisch contact met u opnemen om u een passende oplossing te bieden.
Pluspunten
snelle levering en netjes vepakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijke internetsite, snelle en goede afhandeling van de bestelling zelfs in een weekend!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Netjes verpakt,snel geleverd, correct. Duidelijke site
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Hulpvaardig
VerbeterpuntenHet lukte me niet om via de website een bestelling te plaatsen, toen ben ik goed telefonisch geholpen. De website moet op dit punt verbeterd worden.
Ik had twee panties besteld, helaas kwamen die niet (zoals ik zou verwachten bij de omvang van twee panties) in een envelop door de brievenbus, maar kwamen ze in een doosje die niet door de brievenbus paste. Bij het aanbieden van de levering was ik niet thuis en moest ik het pakket dus ophalen bij een ophaalpunt. Dat is jammer, zowel van het doosje als van mijn tijd! Verder nette snelle levering.
Pluspunten
Snelle service, zowel telefonisch als per post.
Pluspunten
Leuk ingepakt en handige foldertjes bij de bestelling. Fijn dat jullie zo'n uitgebreid aanbod hebben.
VerbeterpuntenGeen, ik ben blij dat ik de juiste kousen bij jullie kan bestellen. Wehkamp en Bijenkorf hebben weinig selectie, en hier in de buurt nauwelijks verkoop.
Pluspunten
Snelle levering,Mooie kwaliteit panty's en kousen die goed blijven zitten.
Pluspunten
Alleen maar positief
Pluspunten
snelle afhandeling en verwerking van een telefonische bestelling, grandioos.
VerbeterpuntenJammer dat ik niet via de website kan bestellen, diverse malen geprobeerd maar krijg het, om wat voor reden dan ook ,niet voor elkaar.
Pluspunten
Goed materiaal en volop keuze
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel, goede kwaliteit, geen bezorgkosten
VerbeterpuntenAdviesprijs wordt gehanteerd, nooit aanbieding
Pluspunten
Betrouwbaar, groot assortiment.
VerbeterpuntenLange levertijd.
Pluspunten
De website is volledig en werkt snel en eenvoudig. Goede informatievoorziening tussen bestellen en leveren. Verzonden in een neutrale verpakking
VerbeterpuntenNieuwsbrief per mail met info en soms een aanbieding voor vaste klanten
Pluspunten
Bijzonder vriendelijke man die direct met een oplossing kwam toe de verzenddienst problemen had om het op tijd voor moederdag te leveren. Het pakje kwam toen per post nog op tijd voor moederdag incl. inpakpapier en lint. Kwaliteit zoals altijd natuurlijk super.
Pluspunten
Voor mij een overzichtelijke website, makkelijk betaling en snelle levering.
VerbeterpuntenIk vind dat jammer als een verpakking in de loop van de tijd veranderd, omdat je dat op een site minder goed kunt bekijken. Minder vertrouwd.