Pluspunten
Mooie website. Veel overzichtelijker dan in een winkel. Duidelijke informatie per email over levering. Zeer blij met de aankoop!
Pluspunten
Als je vragen hebt, telefonisch goed bereikbaar
VerbeterpuntenMoeilijk met Internet een ander verzendadres in te vullen
Pluspunten
Pluspunten
Goede selectie en snel geleverd
Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenWerken aan helderheid retourformulier. Zoals bestel en ordernummer duidelijk vermelden. Wilde zelfde product in andere maat. Kostte veel tijd.
Pluspunten
erg leuk was hoe de panties verpakt waren. In zwart papier met een strikje en sticker erop. Een feestje om uit te pakken :-)
Pluspunten
Snelle en correcte service en goede kwalitatieve producten
VerbeterpuntenDe doos om de producten heen is lastig Open te maken
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
Verbeterpunten2 panty's kunnen ook in een envelop scheelt pakket post.
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering!!!
Pluspunten
Goede kwaliteit, perfecte snelle service
Pluspunten
Ik vind dit de beste panty's met een goede pasvorm, ook voor lange stevige benen! Heel netjes ingepakt en zeer snelle levering.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Mooie kwaliteit panty's met voor iedere gelegenheid een passend exemplaar. Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenDe site mag iets overzichtelijker, daarbij is het handig als menu items op alfabet staan. Of in elk geval een logische volgorde. Ik vind been mode met daaronder weer twee menu items met beenmode (fashion/party??) niet handig. Daarbij zijn in mijn ogen leggings echt wat anders dan panty's/kousen etc.. Misschien is op dikte van de beenmode handig. Of sokken, kousen, panty's (uitsplitsen regular, fashion en party) en dan mallots & leggings. Bij leggings staat wel all colors in de tekst, maar de plaatjes in het overzicht zijn allemaal zwart. Als je niet goed leest, heb je niet het idee dat er meer kleuren beschikbaar zijn tot je ergens op klikt. Daarbij zijn het allemaal kleuren die je moet weten, als je op roze zoekt, vind je geen legging. Hopelijk hebben jullie er wat aan deze tips. Succes, Esther de Vroomen
Pluspunten
Heel makkelijk en overzichtelijke manier van bestellen, dus ook een website die gebruiksvriendelijk is. De panty's zelf zijn ook heel mooi en van goede kwaliteit.
Pluspunten
kan er nog niks over zeggen, heb mijn bestelling nog niet
levertijd was erg lang. Door vervoersbedrijf?
Ik ben zeer verbaasd over de verzendwijze. 3 paar kniekousjes, die gewoon als brievenbuspakje verstuurd hadden kunnen worden, worden geleverd in een veel te grote doos, die niet door de brievenbus kan, die dus apart met een bestelauto wordt gebracht. Afgeleverd bij de buren omdat ik niet thuis was. De buren hebben er op die manier werkt en tijd aan besteed, ik heb het pakje opgehaald. Wat een omslachtig en milieu-onvriendelijk gedoe! Om nog maar te zwijgen van de onnodig gemaakte verzendkosten... Als dat niet verandert bestel ik niet meer bij de webwinkel van Oroblu.