Filter

Zeer mooie collectie

Jarenlang klant

Top kwaliteit!

Ik kan kort zijn, in 1 woord,” super👍“.......

Ik ben zeer tevreden en blijf ook voor het ondergoed bij jullie bestellen!

snel en duidelijk

super snelle levering van super panty's

Doordat de winkels gesloten zijn door het coronavirus, kon ik mijn favoriete panty's niet kopen! Via internet besteld en betaald en de volgende dag al in huis! Top service, dank u wel

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Voor mijn 90-jarige moeder pantykniekousjes besteld met extra brede band. De standaard kousjes knellen enorm. Ze is heel erg tevreden: ze zitten heerlijk en de kleur is prachtig.

Goede producten, snelle levering

Goede producten, snelle levering

snel, goed en prima kwaliteit!!

Voor de allereerste keer via Oroblu besteld, normaal altijd bij de Bijenkorf naar binnen om panty's te kopen. De Bijenkorf is nu dicht, maar ik ben uiterst tevreden over de snelle en keurige levering van Oroblu.

Geweldig!

De kousen en panty’s worden keurig verpakt in brievenbus pakket bezorgd! Ze zijn heerlijk om te dragen en prachtig om te zien! Als kleuterjuf altijd spannend want vooral de meisjes in mijn groep willen altijd even aan mn benen voelen... Juf, je benen voelen zo lekker! Totdat er een nageltje blijft haken🙈....

vlotte levering, prima producten

Altijd blij met Oroblu panties en maillots!

Zeer tevreden, zit heerlijk

Orablu katoenen maillot gekocht. Zeer tevreden. Zit echt heerlijk!

Super....

betrouwbaar, goede prijs en snel geleverd zoals iedere keer... aanrader dus.

Natuurlijke huidskleurige panty's!

Al een aantal keer de suntime panty van Oroblu besteld. Dit is de meest natuurlijke huidskleurige panty welke ik ooit aan heb gehad. Je ziet de panty bijna niet zitten! Helaas gaat de panty bij mij wel redelijk snel kapot.... Ondanks het toepassen van de bijgeleverde instructies. Eigenlijk vind ik de panty's daar te duur voor, maar ik blijf ze wel aanschaffen tot ik een beter exemplaar heb gevonden die net zo natuurlijk oogt. Verder is de levering snel en vind ik het prettig dat 2 panty's als brievenbuspost verzonden kunnen worden.

Prima producten

Vooraf betaald en ondanks de Corona een dag later in huis

uitstekend

Een hele fijne website bestellen gaat heel gemakkelijk en word gelijk bezorgd

Goede communicatie, snelle service. Kwaliteit qua producten en manier van leveren.

Besteld en de dag erna in huis, geweldig!

Niet de goede kleur panty’s ontvangen

Op de website Oroblu Marine 11 besteld. Tijdens het verwerkingsproces van Oroblu is de kleur veranderd van marine 11 naar blue 11 en deze kleur is veel te donker. Marine 11 was op de website haast koningsblauw en die kleur had ik besteld! Retourneren was mogelijk maar dan zijn de verzendkosten voor mijn rekening. Slechte zaak om mij niet op de hoogte te stellen van het kleurverschil tussen marine 11 en blue 11 zodat ik mijn bestelling had kunnen annuleren. Vandaar mijn beoordeling met een halve ster

Mooie panty's en maillots

Ruime keuze en snelle levering.

Altijd ruime keuze en perfecte pasvorm. Mooie kwaliteitsprodukten en snelle levering.

Top panty’s zeker voor lange dames

Top panty’s zeker voor lange benen

alles bestens

website is duidelijk, overzichtelijk, makkelijk online bestellen, en een prima kwaliteit van mijn Oroblu product. de levering was correct, item verpakt want het past door de brievenbus. heb trouwens al vaker besteld, ben best een trouwe klant.

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Goeie overzichtelijke website - bestellen gaat makkelijk en ze panty’s worden snel geleverd door DHL.

Ervaring met retourzending is slecht

Indien je artikelen retour wilt zenden, kost je dat 7,50 euro!! Geen antwoordnummer dus !! Om die reden zou ik niet zo snel meer bestellen, tenzij ik zeker weet dat t artikel goed is.

7 Industrieweg V

Vught 5262 GJ