Filter

Eco 30 is een hele mooie panty

Voor het eerst de Eco 30 panty gekocht. Deze panty wordt op een milieu vriendelijker wijze geproduceerd en is wat duurder dan de Magie 40 die ik normaal draag. Ik ben erg verrast door het draagcomfort. Ze zitten fantastisch en blijven na meerdere keren wassen ook mooi. Ik hoop dat in de toekomst het kleurenscala wordt uitgebreid, want dat is nu nog beperkt.De bezorging had wel wat milieuvrienden gekund. 2 panty's passen makkelijk door de brievenbus, maar werden bezorgd door auto en chauffeur

Goede tshirts

Ik verf ze altijd wel en draag de shirts achterse voren. Dus als de labels iets makkelijker te verwijderen valt zou dat mooi zijn. Het viel me op dat het verven deze keer een stuk mooier uit de was kwam dan toen in een jaar geleden een shirt had geverfd

Too

Zeer snel, nette levering en hele goede panty's

Snelle levering en uitstekende panty's

Echt heel snel geleverd. Uiteraard weer een paar mooie panty's gekocht. Zoals altijd weer mooie kwaliteit.

Goede kwaliteit, snelle levering.

prima, ruime keuze en snelle levering

prima, ruime keuze en snelle levering

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Een echte aanrader!

Goeie kwaliteit en supersnelle service!!

Perfect product!

Deze fijne panty's online besteld. Maat voorradig wat in winkel niet altijd zo is.

Geweldig!

De panties zitten heerlijk en de kleuren zijn supermooi. Hele goede en snelle service!

Past goed, mooie kleur.

Goede kwaliteit en service!

De prijs is wel wat hoger dan de gemiddelde eigen merk panty bij een warenhuis... Daar staat tegenover dat ze ook wel echt langer meegaan en langer mooi blijven! De "different" lijn vind ik persoonlijk erg prettig: als je een wat voller figuur hebt dan kleedt deze panty toch mooi af dankzij de bredere tailleband. Versturen en service altijd prima hier.

Prachtig

Prachtige kleur panty orient. Ze vragen me vaak waar ik ze heb gekocht. Panty is stevig. Kan ze verschillende keren dragen en wassen. Gewoon in de wasmachine en zelfs op 40 graden. Service is goed en snel.

Vlekkeloos

Snel, veilig en goed!

Eenvoudige site en makkelijk besteld.

Het is eenvoudig om te bestellen en de bezorging ging ook top!

Top kwaliteit panty

Duidelijk website, snelle levering en top kwaliteit panty. Ben heel erg blij met deze aankoop...

Snelle levering Geen verzendkosten.

Heel blij met de snelle levering. Wat een prachtige panty's

Beetje last minute nog panty's besteld voor kerst met de gedachte dat ik bang was dat deze niet nog voor kerst binnen zouden zijn maar dat waren ze wel. Ik heb al meerdere soorten panty's getest maar deze staan zeker bovenaan. Ze zitten prachtig zien er heel erg mooi uit en kunnen ook aat hebben.

Duidelijk en snel

Duidelijke website en snel service

Snelle levering en goede kwaliteit

mooie sterke panty

Prachtig en sterk.

Mooie panty’s

Super merk

Oroblu panty's zijn de beste die er zijn. Overzichtelijke site, snelle levering en keurig verpakt!

Geweldige pantys

Duidelijke website. Snelle levering. Pantys met een perfecte pasvorm en super kwaliteit.

Wilde graag donkerblauwe panty's en dat is gelukt bij Oroblu. Mooie kwaliteit!

7 Industrieweg V

Vught 5262 GJ