Filter

Heerlijke warme kniekousen, en lang genoeg!

Ik heb vaak koude voeten en de 75% wollen kniekousen van Oroblu zijn een uitkomst.

Mooie goed passende panty

Deze panty vind ik qua kleur en pasvorm perfect

Geweldige producten, geweldige service en levertijd

Ik heb voor mijn ex-vrouw jaren bij oroblu.nl besteld. Ik heb mijn nieuwe vriendin ook zover gekregen om oroblu te gaan dragen.

goede service

supersnelle levering, topkwaliteit

Duidelijke webpagina Vlotte levering Top kousen

Delivery super snel!

Ik vindt producten van Oroblu Qualititive! Heel fijn om te dragen..

mooie kwaliteit en snelle levering.

Nog geen betere kwaliteit panty’s kunnen ontdekken dan deze v oroblu. De prijs waard en snelle levering. Erg tevreden.

prachtige producten van Orublu

en een snelle online service

Duidelijke website, kwaliteits producten

Ik vind Oroblu geweldig, helaas wel wat prijzig

Fijne comfortabele panties

Goede en snelle levering

Prijs / kwaliteit okee

Duidelijke website - snelle en efficiënte levering

Orublu is een uitstekend merk!

Materiaal is top. Dienstverlening prima. Kortom aanrader.

Fijne comfortabele panty’s

Fijne panty’s, blijven ook langere tijd goed zitten en gaan niet snel kapot. Prijs kwaliteit is goed. Tip voor de site: (huids) kleuren zijn moeilijk te beoordelen.

Zeer comfortabel

Heel plezierig om te dragen. Blijft mooi ook na meerdere wasbeurten

heel goed

snelle service

Supervriendelijk en snelle service!

Ik ging bijna op vakantie en daar draag ik graag strings. Ik ontdekte dat ik er twee te weinig had. Ik belde en vroeg hoe snel dat verstuurd kon worden. Hij antwoordde zo vriendelijk en zei dat hij het direct zou verzenden en ik het de volgende ochtend in huis zou hebben. En precies zo ging het vervolgens. Blij.

website facile à utiliser et livraison rapide

ras

Goede service maar jammer.

Jammer, omdat u via uw internet site concurreert met diverse onafhankelijke winkels die uw eigen producten verkopen. Deze kleine zelfstandige middenstanders verdwijnen mede hierdoor steeds sneller van het toneel. Helaas!

Werkelijk niets op aan te merken

Site is makkelijk te bezoeken en te "bedienen". Super snelle levering En het belangrijkste: de panties zijn TOP!!!!

simpel en super snel

super betrouwbaar en snelle respons en levering

Goed en snel geleverd

Goed product

Snelle levering. De kleuren zijn helaas niet al te goed te beoordelen

Zeer tevreden over de panty's.

Zeer mooie panty's die perfect passen.

goede kwaliteit snelle bezorging

Mooie kwaliteit panty's en pantysokken, verpakking mag wel iets kleiner voor 2 paar sokjes zodat het makkelijker door de brievenbus gaat.

Overzichtelijk aanbod en duidelijke snelle afhandeling!

Ik zou bijna zeggen zie boven. Maar het aanbod is overzichtelijk en het verdere verloop duidelijk en handig. Normaal gesproken zou ik naar de Bijenkorf gaan, maar door tijdgebrek heb ik gebruik gemaakt van jullie prima website. Heel handig en voor herhaling vatbaar. Ga zo door u bent goed bezig.

7 Industrieweg V

Vught 5262 GJ