Super goed!

De merchandise fabriek heeft ons heel goed geholpen met het maken van een team scarf, het eindresultaat is erg mooi geworden en de communicatie was goed!

Fijne mutsen

Fijne mutsen en het logo is heel mooi gelukt, op tijd geleverd.

Heel fijn contact en leuk product

We bestelden gepersonaliseerde dekentjes voor ons team. Niet alleen was iedereen van het team heel tevreden, maar ook het proces om ze te krijgen was heel fijn. Omdat mijn eerste keuze niet meer aanwezig was, kreeg ik uitgebreide andere opties en werd ook nog nagebeld om ervoor te zorgen dat alles nog op tijd binnen was. Helemaal top!

Super snel en leuk.

Leden van de vereniging Edam vonden het heel erg leuk dat ze een attentie kregen, goede reclame voor de club. Werd heel erg gewaardeerd en was heerlijk tijdens de koude dagen. Groetjes Annemarie Joosten. Wie weet voor nog eens.

Mooi resultaat! Tevreden

Vlotte levering, goede kwaliteit en mooi resultaat

Snel en fijn contact. Super producten.

Goede communicatie, goede dienstverlening, goed eindproduct

Weer tevreden met de service en kwaliteit. Al eerder hebben we producten besteld bij de Merchandise Fabriek. Ook nu was de service weer goed. Er liggen korte lijntjes met de verkopers en deze reageren snel op de vragen die ik had. Het aanvragen van offertes verloopt soepel en wijzigingen worden op aanvraag goed en zonder pardon doorgevoerd. Uiteindelijk weer een top eindproduct geleverd.

Top service - communicatie en levering

Komen zeker terug voor nieuwe of andere bestellingen.

Top leveringen product!

Goed ontwerp proces en zeer tevreden over het resultaat!

prima!

mooi, goed en op tijd!

Makkelijk om contact te houden voor vragen, fijn resultaat, goede resolutie en gaat niet makkelijk kapot, top!

Duidelijke website

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen.

Mooi eindresultaat!

Voorlopig ben ik zeer tevreden. Ik heb de producten weliswaar nog maar recent ontvangen / niet gebruikt.

Geen template aangeleverd en toch binnen 15 minuten een voorstel ontvangen die spot on was. Levering was voor de afgesproken datum, kortom super ervaring.

Top geregeld

Ik had gezegd dat ik het voor een bepaalde datum nodig had en dat is gelukt :) Het eindresultaat zag er ook heel erg mooi uit!

Top service en hele mooie fansjaaltjes

-Top service Je wordt heel goed geholpen en ook heel snel. sjaaltjes toegekomen op afgesproken datum. Echt een aanrader....

Fijne communicatie en het eindproduct is echt ge-wel-dig.

Wat een kwaliteit!!!

Ik ben met de Merchandisefabriek in zee gegaan voor een persoonlijke sjaal voor mijn dartsteam. Toen ik dit cadeau kon geven stonden ze helemaal versteld. Dit bedrijf heeft de klant duidelijk op 1 staan en komt afspraken na. Een aanrader voor iedereen!!!

Onverwacht goede service bij lage prijzen

Wij hebben voor een vriendengroep colsjaals laten bedrukken. Het lukte ons zelf niet om een ontwerpje te maken met hoge resolutie. Daarna heb ik losse bestanden opgestuurd en maakten zij gratis het ontwerp. Digitale proefdruk gehad, advies over kleur die beter was. Totaal en blij verrast met deze service! Want de prijzen zijn laag. Communicatie was top, Tim reageerde snel en vriendelijk. Vaak contact gehad en uiteindelijk is het product ook nog eens 5 dagen eerder bezorgd. Zag er super uit, dank julle wel voor deze goede ervaring!

Top kwaliteit mutsen

Heel blij mee, mooie kwaliteit en super netjes geleverd!

Mooi product

Mooi product en snelle levering.

Goed product

precies wat de bedoeling was

Geweldige ervaring met het team en een product van geweldige kwaliteit!

We bestelden sjaals voor ons voetbalteam en waren erg blij met het proces en het resultaat. Het team was snel en behulpzaam met het vertalen van ons ontwerp naar de gewenste kleuren en gaf ook suggesties voor kleuren. Ze reageerden altijd snel en de sjaals waren zelfs een paar dagen eerder binnen, wat ideaal was. Iedereen is dol op de sjaals en we zullen hier weer bestellen als we ooit nieuwe nodig hebben. :)

Snelle levering, prima buffs

Voor het ontwerp was het even een paar keer heen en weer mailen. Maar toen we het hadden goedgekeurd was de uiteindelijke buff er erg snel. Zelfs sneller dan aangegeven op de site.

Een persoonlijk advies..prettig contact! Echt een top service.

Konijnenberg 135

4825 BC Breda