Snelle en goede service!

Super tevreden van! Echt zeer mooi met ons logo erop. Jammer dat op de naad het niet overeen komt. Maar hiervoor waren we gewaarschuwd.

perfect geregeld

Heel goed te woord gestaan aan de telefoon, direct antwoordt op mijn vragen en keurig afgeleverd. Wij zijn er zeer content mee en mooie kwaliteit. Dus een uiterst tevreden klant

Mooi product!

Mooie petjes met geborduurde tekst. Goede kwaliteit. Fijn contact. Prima geregeld.

Goed, Kwalitatief hoog, En wat ik wilde

Goed, Kwalitatief hoog, En wat ik wilde

Super!!!

Goeie communicatie en snelle levering

Vlotte en correcte samenwerking.

NIets op aan te merken. Goed product tegen een correcte prijs. Vlotte communicatie.

Snel en correct geleverd

Wanneer er vragen zijn wordt je snel en correct geholpen . Mijn pakket ging een beetje zweven bij de pakketdienst ,maar gelukkig kon De Merchandise Fabriek hier in sturen, zodat pakket toch geleverd kon worden en niet retour ging naar afzender. Dank hiervoor

Ze waren echt heel mooi

Ze kwamen binnen en we waren gewoon verbaasd hoe goed het eruit zag

Ik heb mutsen besteld voor onze american football club. Niet alleen is er meegedacht met het ontwerp, ik ben ook super goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Altijd met 10 minuten antwoord op mijn mails, echt fantastisch!

Duidelijk en snel een mooi eindresultaat

Voor onze vereniging wilden wij op korte termijn een speciale aanvoerdersband ontwikkelen voor onze teams. Niet alleen was de productietijd kort: voorafgaand was er snel verlopend contact over ontwerpalternatieven.

Super product ontvangen

Nette communicatie en goede leversnelheid.

top produkt ontvangen

heel blij met de hulp voor het ontwerp

Erg prettige communicatie. Fijn dat er vooraf gratis samples werden gestuurd. Kei mooie carnavalssjaals ontvangen 1 dag voor de geplande datum.

Kwalitatief produkt

Buffs besteld met eigen logo, sneller geleverd dan voorzien. Kwaliteit vd buffs en bedrukking is top.

Eerder geleverd, snelle aanpassingen en mooie kwaliteit

zie titel

Top ervaring met dit bedrijf!

Toppie. Zeer tevreden

Ze zien er keurig uit en we zijn goed geholpen.

De colletjes zien er keurig uit en zijn voldaan aan onze wens. We zijn goed geholpen om het juiste resultaat eruit te laten komen.

Super snel en professioneel

Had een spoedopdracht, Ruim op tijd en fijne afhandeling.

top!

snel reactie en product is fantastisch

Perfecte service!

Hoffelijke communicatie bij het opvolgen van de levering. Product is exact wat we wouden bestellen. Top!

Alles naar verwachting

Al eerder heb ik sokken besteld, ook toen is alles netjes afgehandeld. Deze keer met de sjaal had ik iets meer ondersteuning en een echte proefdruk nodig om het resultaat goed te kunnen beoordelen en ook hier werd goed in meegedacht.

Met 1 woord "top"

Wat een goede services, snelle reactie en super meedenkend. Buiten dat, was de bestelling heel snel geleverd en met een top kwalitiet. Dus kort samengevat..................."TOP"

Super goed geholpen en ze hebben goed met mij meegedacht. Keuring geleverd! Erg blij

Konijnenberg 135

4825 BC Breda