Mooie kwaliteit en snel geleverd

Fantastische producten en vooral een vriendelijke topservice!

Na mijn online vraag kreeg ik vrijwel onmiddellijk een persoonlijk antwoord en een correct voorstel. Een aanpassing maken was voor hen zeker geen probleem. de bestelling werd dan ook vrij vlot geplaatst en opgevolgd. Iedere communicatie verliep via dezelfde persoon die heel vriendelijk was! Een aanrader om met deze firma in zee te gaan!

Erg slechte kwaliteit sjaals

Helaas zou ik erg graag zeggen dat het anders was, de service en de weg ernaar toe was erg prettig. Dus ik gun jullie het beste, echter wordt er een beoordeling van de sjaals gevraagd. Wij hadden er in no time veel verkocht, ze zijn ook in no time terug gekomen. Na slechts 1x dragen is het één grote pluizenbol. Je kunt de tekst al niet meer lezen daar door. Allemaal haken, en bolletjes die er op komen. Voor ons is het helaas een flop gebleken.

Wij zijn heel tevreden met de supporterssjaals, goede kwaliteit-prijs verhouding.

Het bestellen bij de merchandise fabriek heb ik als erg prettig ervaren. Wij hebben contact gehad met Tim en hij heeft het ontwerp naar wens aangepast en ervoor gezorgd dat het product bij ons is terecht gekomen. Vanuit onze vereniging NSKV SkunK ik ook alleen maar positieve reacties en mensen zijn erg tevreden met de supportersjaals.

snel en goed

duidelijke offerte, snelle levering, zeer mooi resultaat

Snel en goed geholpen met een eindresultaat precies zoals gehoopt!

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en een prettig bestelproces. Goed geholpen bij het ontwerp en product zelfs iets eerder geleverd dan vooraf ingeschat.

Uniek

In het begin waren we redelijk bezorgd omdat ons logo nog redelijk moeilijk is om te maken, maar jullie zijn er subliem in geslaagd om toch een prachtig resultaat te leveren! Wij zijn zeer trots

Mooi werk geleverd!

Mooie afwerking en goeie service!

Duidelijke communicatie en prachtig werk geleverd! Iedereen is mega blij en tevreden met de kwaliteit. Sjaals waren sneller geleverd dan we dachten.

Goede kwaliteit, goede communicatie, snelle levering

Voor het eerst zaken gedaan met DMF. Goede ervaring. Men reageert snel wanneer je vragen hebt. Een extra drukproef om kleuren te vergelijken was geen probleem. En bovenal; de sjaaltjes zijn heerlijk warm en zien er fantastisch uit. Ik zou het zo nog een keer doen!

Top service!

Binnen een maand had ik mijn sjaals.

snel en goed

helemaal blij! snelle levering en mooi product

Vlotte service, goed contact, mooi product

Zeer aangenaam. In de loop van de procedure veranderden we nog van type product. Dat zorgde uiteraard voor een factuuraanpassing. Ook die werd heel snel, direct en persoonlijk aangepast. Het product zelf: zeer netjes.

Top kwaliteit!

Fijne samenwerking en denkt goed mee voor een goede oplossing!

Fijne zachte handdoeken met een prachtige opdruk

De handdoeken zijn van goede kwaliteit en de opdruk zit er netjes op, niets op aan te merken!

Contact was goed. Resultaat is bijna perfect. Het enige probleem is dat op het design, de strepen niet doorlopen van de achterkant naar de voorkant. Dit is ook niet echt te zien in de proefdruk foto's dus daar kwamen we net pas achter. Desondanks zijn het mooie sjaals

Goede service en mooie mondkapjes

We zijn ontzettend goed geadviseerd over onze bestelling en Tim en team dachten goed mee om ervoor te zorgen dat we onze mondkapjes voor de deelnemers aan de First Lego League op tijd in Eindhoven hadden. De prijs/kwaliteit is prima en onderscheidend is het ontwerp dat ze gratis voor je maken!

De supporters zijn er blij mee!

Er was een heel goede service en ik vond het gemailde voorstel direct heel duidelijk. Het was gemakkelijk om nog iets te laten aanpassen en ze waren heel behulpzaam. Het enige minpuntje was dat de naam van de ploeg in het logo niet zo heel mooi was maar voor de rest tip top in orde!

Erg goede service

Goede service door snelle reactie en het meedenken in het ontwerp. Telkens een nieuw ontwerp tot ik tevreden was

Geweldige service

Sjaaltjes zijn super mooi... maar dit wist ik al want had er vorig jaar ook al besteld. Jullie zijn gewoon TOP. Was vrij laat met mijn bestelling en alles toch nog 5 dagen eerder geleverd dan voorzien. Echt een aanrader....

Prima product en keurige levering.

De mutsen volgens wens geleverd. Contact met het bedrijf is uitstekend. Zeer tevreden!

Snelle afhandeling en top product

Ging allemaal heel soepel en transparant. En het voldoet aan alle verwachtingen

winterjassen met belettering

Ze zijn netjes en mooi maar alleen jammer dat het beetje slecht te lezen op wat grotere afstand door de 2 donkere kleuren

Gewoon op tijd

klant was blij dat zijn handdoeken eerder klaar waren dan de opgegeven levertijd!

Konijnenberg 135

4825 BC Breda