Voldoet volledig aan de verwachtingen

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Excellente service!

Vragen werden kort opgevolgd. Elke aanpassing dat gevraagd werd, werd met de glimlach toegepast. Zeer goede communicatie i.v.m. leveringstermijnen.

Aanrader!

2e keer dat we hier hebben besteld: Goede communicatie en service en het product werd sneller geleverd dan was aangegeven. We zijn ook erg tevreden over het eindresultaat!

Professional, good product, I am satisfied

Order was easy to do The communication was good. The product was delivered even few days in advance. I ll make new order for sure. Christian Coccia www.iamrelentless.nl

Top kwaliteit alleen jammer van de lange levertijd.

Super advies en kwaliteit

Op basis van het advies sjaaltjes laten maken. Super product, degelijk en met een mooi design. Levering hikte even, maar was binnen de afgesproken geleverd.

Snelle levering en mooie print. Plezierig materiaal.

Fijne communicatie , mooi resultaat

Goede, snelle service!

De borduring van onze handdoeken kon iets beter maar de klant was tevreden, dus wij ook.

Goede service, kwaliteitsproducten

Snelle reactietijd, komt afspraken na.

Een goed product en top service!

In een korte tijd heb ik samen met het team deze sjaal samengesteld om onze organisatiedoelen te behalen. Het product is zeker naar wens, en de service is erg prettig. Ze reageren snel op vragen en denken mee met jou als klant.

Super cool warm op en top

Correct op tijd en in orde!!!

tevreden

tevreden, datum gerespecteerd en bedrukking mooi in het midden. netjes afgeleverd!

Is wat ik heb besteld Vooral fijn dat er mee gedacht werd met de levertijd

Leuk aandenken aan een sportdag op school!

Op deze website ontwerp je heel gemakkelijk het product dat je hebt uitgekozen. Het contact met de klantenservice verloopt heel prettig. Levering op tijd!

Samens strevend naar het beste resultaat

Behulpzaam, meedenkend en kritisch om het beste eindresultaat te behalen. Wij zijn zeer tevreden over de voorbereiding tijdens het bestelproces en dat zie je terug in het eindresultaat!

Snelle werking mooi afwerking,

Wederom gewoon top!

2e keer dat ik bestel bij de Merchandise Fabriek. Wederom uitstekend bevallen. Klantvriendelijk, goede service, goede prijs en, niet geheel onbelangrijk, goede kwaliteit.

The best

Gewoon simpelweg kwaliteit ten top. Levering duurt me wel te lang. Communicatie was dik in orde en snel schakelen. Ik kom absoluut terug

Top service!

Wij hadden handdoeken besteld welke ook nog eens mooi gedrukt waren, er goed uitzagen kwa kleur en nog eens snel geleverd waren ook! Tim, bedankt voor de fijne service! Wie weet tot de volgende bestelling.

Mooi product

Op tijd geleverd. Goede advies gekregen. Alles was in orde. Meer ik kan ik niet verwachten

Snelle service, goede communicatie

Snelle service, goede communicatie

Erg leuke vaantjes gemaakt voor onze puzzelrit

Na 30 jaar weer een Puzzelrit georganiseerd en De Merchandise Fabriek kon het oude vaantje een look-and-feel geven wat meer bij deze tijd hoort. Heel erg blij mee!

super! goeie service en mooie kwaliteit

super!

Konijnenberg 135