Veel sneller bezorgd dan aangegeven, heel fijn!

De bestelling ging voorspoedig, de communicatie was goed en duidelijk en de producten zien er prima uit! Ik ga zeker vaker gebruik maken van de merchandise fabriek voor onze merchandise! Thanks! :-)

top!

meedenkend, snel reageren en product is prachtig!!

Gewoonweg top

Aantal ontwerpen nodig gehad voor wa de klik hadden maar dat deden ze met een glimlach. Top bedrijf!

Geweldige service

Een goed produkt, prijs kwaliteit verhouding prima! Goede communicatie, snelle levering, dit bedrijf is een aanrader!

mooi product, goede service!

Erg mooi en kwalitatief goed strandlaken met fraai gestikt logo geleverd. Correcte levering naar 16 adressen!

Top kwaliteit en service

De sjaals zijn van geweldige kwaliteit. De service was ook perfect.

tevreden

het resultaat was zoals beloofd

Prima product, onberispelijke service.

Prima product, onberispeljjke service.

Correcte samenwerking

Mijn bestelling werd ruimschoots voor leverdatum geleverd, prima kwaliteit aan goeie prijs

Levering en communicatie prima, product aan de kleine kant.

De levering was een dag eerder dan de afgesproken datum. Dit is prima verlopen! De communicatie verliep ook prima. De petjes zijn wat aan de kleine kant, voor kinderen zijn ze prima. Voor volwassenen zijn ze te klein. Ik heb nu 100 petjes waarvan ik er waarschijnlijk een hoop niet kwijt kom omdat ze te klein zijn. Ik zal op zoek moeten naar een ander petje voor de volwassenen. Drukkwaliteit is overigens perfect! Het logo zit er heel mooi en consistent op.

fantastisch

Perfecte service, on time delivery, en goede kwaliteit.

vlotte samenwerking

duidelijke communicatie, goede afspraken. kwaliteit van de mondmaskers is prima, levering was zoals afgesproken

Behulpzaam, snel en professioneel. Het resultaat is prachtig. Bedankt.

Positief!

Correcte levering, geheel volgens afspraak.

Colsjaaltjes met logo online besteld. Eerst een online preview ontvangen. De sjaaltjes zien er precies uit zoals beloofd, de levering is gebeurd binnen de beloofde termijn. Alleen de afwerking van de sjaaltjes kon misschien iets beter (boven en onder niet afgezoomd).

Heb een juiste, correcte en menselijke behandeling gekregen. Alles is vlot verlopen, alsook was de levering perfect dag op dag geleverd. Mij maken binnekort zeker nog is zen bestelling. Tot dan..

Top, snelle communicatie, goede follow up en een goed artikel tegen een scherpe prijs

Mijn ervaringen met Tim in Corona tijd over een 3-laags mondkapje verliepen snel en met een prompte follow up.

Supper...

Ze zijn top en op tijd geleverd supper blij mee

Beloofde kwaliteit

Een heel vlotte persoonlijke ondersteuning bij het aanmaken van het ontwerp en heel tevreden van het eindresultaat. Duidelijk communicatie over het hele proces en zoals beloofd geleverd op de afgesproken datum.

Zeer mooi spandoek

Degelijk spandoek welke op tijd geleverd is. Zeer mooi design en super klantenservice. Hou zo vol

Aangename ervaring

Mooie duidelijke druk, goede kwaliteit stof. Exact hoe ik gevraagd had. Levering één week voor vooropgestelde einddatum, kan niet beter! Ik kende de firma niet, daarom toch altijd een beetje sceptisch maar aangenaam positief verrast! Doe zo verder.

snel, kwaliteit. iets te duur, maar moeite waard

Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling

... dank voor de goede service.

Snelle, degelijke service, goed contact via chat

Mooi product, snelle levering

Goede kwaliteit handdoeken (ultradeluxe) met heel mooi borduurwerk! En ook een super service (reageren heel snel op mails). Een echte aanrader dus, ik bestel hier nog!

goede communicatie en snelle levering, verwachting overtroffen

goede communicatie en snelle levering, verwachting overtroffen