Goede service en korte lijnen

Zeer tevreden; juiste hulp en advies en snelle levering.

Topservice en topkwaliteit

Goede en snelle opvolging en informatie tot en met bestelling en aflevering!

Goeie kwaliteit en geleverd volgens afspraak

Positieve ervaring

Keurig afgeleverd product

Uitstekend communicatie, uitvoering en nakomen van afspraken.

Heel tevreden

Heel behulpzaam aan de telefoon en ook goede uitleg over de producten en advies over wat het best bestellen en waarom. Levering ook mooi op tijd.

Snel en goed

Prettig

Geweldige service, en prima kwaliteit...

Klantvriendelijk en goede service

Sjaals en mutsen besteld: Hele goede service, klantvriendelijk en gespecialiseerd in hun product. Gewoon top! En kwaliteit !

Plezierig

Plezierig contact en snelle levering van een mooi product. Ik ben zeer tevreden.

Goede kwaliteit, net en vlot contact & levering keurig op tijd

Ik zou zo weer zaken met ze doen zodra ik wat nodig heb.

Alles is prima en vlot verlopen.

De bestelling was helemaal in orde.

snel, goed en naar tevredenheid

Goede service en vlotte afwikkeling. Duidelijke levering.

Goede service en contact

Fijn contact en snelle service. Hield mij altijd op de hoogte en probeerde veel mee te denken.

Kundig, snel en duidelijk

zeer tevreden

ik heb een hele goede ervaring met de merchendisefabriek. ze zijn heel klantvriendelijk en je krijgt snel reacties op je mail. mijn bestelling is heel netjes aan gekomen en de kwaliteit van het product is heel goed.

Top kwaliteit, top firma

Goede communicatie, goed resultaat! Ontwerp is helemaal zoals gevraagd, de afwerking is super! De sjaal is lekker zacht!

Erg klantgericht

Onlangs heb ik 100 sjaals laten voorzien van een lederlook label. Het bestellen verliep soepel en snel. Het product ziet er heel netjes en professioneel uit. De sjaals had ik persoonlijk iets dikker verwacht, maar verder top!

Snelle prettige communicatie

Contact was perfect en alles snel een voorbeeld gehad zeer prettig

Goed advies, snelle levering, goed product

Goed advies over onze wensen, snelle levering en een goed product voldoet aan onze verwachtingen.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Het contact via de mail verliep erg goed en aanpassingen aan mijn ontwerp werden goed doorgevoerd. Erg blij met mijn bestelling.

Mooi product en hele goede klantenservice

Heel fijn contact en een super mooi product ontvangen.

Logo is perfect zoals aangeleverd op de handdoeken geborduurd

Ben zeer tevreden over mijn opdracht. Goed advies gekregen qua lettergrootte voor t duidelijk leesbaar borduurwerk. Snelle levering. Kan t zeker iedereen aanraden. Ik ben er super blij mee en hoop mijn cliënten ook :-)

Prachtige kwaliteit sjaals!

We hadden Sjaals besteld met tekst en ons logo en we zijn er meer dan tevreden over , prachtige geworden en goede kwaliteit, dankjewel!

Fantastisch!!!!

Wat een aangename verrassing dit bedrijf. Wij wilde voor de jeugd van onze voetbalclub handdoeken met clublogo bestellen. We hebben alleen het het logo van onze club aangeleverd en "De Merchandise Fabriek" stuurde een concept ontwerp. Het ontwerp was ver boven verwachting, echt heel mooi! 2 dagen na de opdrachtbevestiging en betaling van de factuur stonden de dozen voor de deur. Heel goed geregeld. Snelle communicatie, snelle levering, mooi ontwerp en mooie kwaliteit Handoeken. Wij zijn uitermate tevreden, top bedrijf!

Keurig te woord gestaan en tussentijds contact was altijd prettig met een nette levering zoals beloo

Zeer correct bedrijf dat zijn afspraken keurig nakomt. Wij zijn zeer tevreden en zullen bij een.nieuwe bestelling zeker terugkomen. Al met al top.

Konijnenberg 135

4825 BC Breda