Geweldig! Nog beter als verwacht.

Superservice! In 1 dag het ontwerp klaar en een zeer snelle levering. Het resultaat was nog mooier als op de foto. De prijs is super voor deze kwaliteit Wij zijn dus zeer tevreden en we zullen dan onze volgende bestelling ook zeker weer hier laten ontwerpen en bedrukken.

mooie gebreide sjaals voor een redelijke prijs

Het was snel geregeld, na goedkeuring offerte even moeten wachten op een sample van de sjaal. Na goedkeuring sample was het binnen 4 dagen geleverd. Goede service en contact.

Uitstekende service

Zeer goede service en vooral een zeer snel bestel- en leverproces. Van de kwaliteit is ook niets verkeerd te zeggen, zeker niet voor die prijs.

Top geregeld en op tijd geleverd

Zeer snelle service. Een wijziging in het ontwerp was tijdens de proefdruk fase geen probleem en zo verwerkt.

Geweldig.

Vanaf het moment dat ik op de website belandde heel goed geholpen. Heb veel vragen kunnen stellen en ben altijd goed op de hoogte van het proces gehouden. Het resultaat is perfect, en ik ben positief verrast over de kwaliteit van de sjaal. De doos kwam netjes en onbeschadigd aan en bevatte zelfs een paar extra sjaals. Ik ben meer dan tevreden!

Ontwerp zeer mooi uitgewerkt.

Aan de hand van idee heeft men een heel mooi ontwerp gemaakt. Goede begeleiding en ze denken met je mee en in oplossingen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het productieproces en je krijgt zelfs eerst een sample te zien alvorens de partij in productie gaat.

Geweldige producten met prima service en levering, top!

Geweldige producten met prima service en levering, top! Mooie kwaliteit fansjaal en prachtige caps met geborduurd logo. Helemaal tevreden en daarom aan te bevelen

Prachtig en precies op tijd geleverd!

En ook helemaal niet zo duur.

Hele vriendelijke en snelle service en nog belangrijker en goed product voor een mooie prijs.

De eerste ervaring was al goed doordat ze heel snel en duidelijk reageerden op mijn wensen. Je krijgt een preview toegestuurd voordat je definitief besteld en uiteindelijk was de bestelling er zelfs binnen 2 ipv 3 weken. Keurig afgeleverd en goeie kwaliteit. Ik wil niet anders dan De Merchandise Fabriek van harte aanbevelen!

Zeer positief

Snelle communicatie, snelle levering en geen problemen! (Wel misschien in het vervolg laten weten wanneer je denkt dat de bestelling zal aankomen, zodat wij ons daar ook op kunnen voorbereiden want hij was 2 dagen vroeger dan verwacht aangekomen)

Meer dan uitstekende ervaring

Ik heb voor een heel team sjaals laten maken. Het ontwerp hebben we zelf gemaakt. Met hulp van Tim Vreeker is het ontwerp verder geperfectioneerd. Ik was met Tim in contact gekomen via de Chat-functie. Dat contact ging snel en erg goed. Tim heeft een uitstekende service geboden! Ondertussen zijn de sjaals binnen en deze voldoen perfect aan onze verwachting. Dank!

Geweldige uitkomst

Zijn lekker warm, zien er ook goed uit. Echt top

Zeer goede service

Wij hadden toch wel 5 à 6 ontwerpen nodig eer we tevreden waren maar dat was geen probleem. Ze deden het met een glimlach! We zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat!

Super service, Top Sjaals

Goed en snel contact met de verkoper. Goede en snelle aanlevering van ontwerpen. Heel blij met het resultaat.

je krijgt waar je voor betaald

De kwaliteit van de vaantjes viel me tegen, drukwerk is wat vaal en de vaantjes voelen erg plastic aan. Ik zou deze niet snel nogmaals bestellen.

Heel erg blij

Product geleverd op tijd en is heel erg mooi.

Snel en goed geholpen!

Contact is goed, snel en makkelijk! Bij volgende bestellingen hebben jullie de eerste keus!

Tevreden

De periode om de fan-sjaal te produceren is perfect geweest. Kon met alle vragen terecht en kreeg snel antwoord. De levering is wat problematisch verlopen omdat de doos met inhoud op een ander adres was geleverd. Overigens wel super op tijd, maar dus helaas het verkeerde adres :)

geweldig

een goede service en goede kwaliteit

Geweldige service!

Snelle service, kwalitatief product.

Precies geleverd wat de klant verwachte

Top service en snelle afwikkeling van de order. Ik ben reseller dus ik beveel nooit bedrijven aan, aangezien ik al de bestelde zaken voor klanten bestel als zijnde allround reclamebureau.

Geweldig geholpen en een mooi resultaat

Heel tevreden

Ik ben goed en snel geholpen en er werd ook goed meegedacht over hoe het vaantje er het mooist uit kon zien. Snelle levering ook.

Prima product op tijd geleverd .

Gemakkelijk en vlot van ontwerp tot levering .

Snel, prachtig design

Voor de Champions League hadden we nood aan nieuwe wimpels. Deze werden door de merchandise fabriek ontworpen en gemaakt. Top ontwerp, snel geleverd en kwalitatief.

Konijnenberg 135

4825 BC Breda