prima.
Zeer betrouwbaar, top service!
De hulp bij het ontwerp was steeds uitvoerig en voldeed aan alle verwachtingen. Op mails werd snel geantwoord en de kwaliteit van de fansjaals die we bestelden is uitzonderlijk goed. Speciale vermelding voor de drie extra sjaals die we er gratis bij kregen. Enorme dank voor de fantastische service! Als we ooit nog merchandise nodig hebben weten we waar aan te kloppen!
Als festival organisator hebben we handdoeken voor de merchandise besteld. Deze waren van ware kwaliteit en zagen er naar behoren uit.
Ik was op korte termijn nog iets nodig, ik ben erg goed geholpen en de bestelling is uiteindelijk nog een dag eerder geleverd dan verwacht.
ja
Super geregeld en super service!
Prima service, met persoonlijke touch.
Pluspunten
Fijne, heldere en duidelijke communicatie. Doen wat ze beloven en denken met je mee. Hele fijne ervaring!
Pluspunten
Prima gedaan erg tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede hulp vooraf, goede communicatie tijdens en na bestelling en snelle levering. Heel tevreden met het product! Bedankt!
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie. Grote mogelijkheden in designs.
VerbeterpuntenAndere pakketdienst dan DPD gebruiken?
Pluspunten
Hele fijne samenwerking, mee denken en zeer flexibel....TOP!!
Pluspunten
Snelle reactie op mail. Kwaliteit is top
Pluspunten
Snelle reactie op e-mails en meedenken met de klant. Mooi ontwerp.
Pluspunten
Hebben goed meegewerkt aan een spoed bestelling.
Pluspunten
Zeer mooie afwerking en goede kwaliteit! Komt zeker een extra bestelling!
Pluspunten
Alles possitief en snel afgehandeld , jullie horen mij in de toekomst nog
Pluspunten
Communicatie verliep heel vlot Leuke ontwerpen, precies hoe ik ze voor ogen had Alles was dik in orde!
Konijnenberg 135
4825 BC Breda