Pluspunten
Zeer snelle levering! Ik had gevraagd of ze misschien iets eerder geleverd konden en dat konden ze niet beloven maar is uiteindelijk wel gelukt! De sjaals zijn erg mooi geworden en weer zijn er erg blij mee!
VerbeterpuntenDe kleurvoorstellen die gedaan werden kwamen niet echt overeen met wat we wilden. Het is erg fijn dat je eerst een foto van een sample krijgt zodat je dit zelf nog kunt controleren.
Pluspunten
prachtige sjaals in mooie kleuren gekregen!!
Pluspunten
Goed bereikbaar via mail en telefoon!
Pluspunten
Prima werk !
Pluspunten
beste , goeie middag, we hebben 2 maal besteld bij jullie en alles is 2 maal zeer goed verlopen, ik zou jullie zeker aanbevelen bij andere mensen, het was ook een zeer origineel geschen, vriendelije groeten, luc,
Pluspunten
Leuk product, prima kwaliteit
Pluspunten
snel, persoonlijk en kundig contact.
Pluspunten
Levertijd veel sneller dan beloofd. Komt zijn afspraken na.
VerbeterpuntenBij afwezigheid een afwezigheidsmelder instellen
Pluspunten
chille communicatie!
Verbeterpunten't duurt wel lang haha
Pluspunten
Goede en snelle communicatie, denken goed mee en zijn uiterst klantvriendelijk.
Pluspunten
Voor de tweede keer sjaals laten maken door dit bedrijf voor onze karnavalsvereniging! Eerst een bestelling van 100 sjaals, en na 1 telefoontje lag de offerte voor nogmaals 50 stuks op de mat! Super geregeld allemaal! Na telefonisch contact, binnen een half uur een offerte op de mail, waarna ze als het nodig was heel snel aanpassingen deden! Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf! Ga zo door!
VerbeterpuntenEr is altijd ruimte voor verbetering alleen kan ik deze zo niet bedenken!
Pluspunten
Zoals vorige bestelling, alles in orde ! Dit bedrijf kan ik aanbevelen.
Pluspunten
Goede snelle levering en duidelijke communicatie
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede communicatie. Goede kwaliteit
Pluspunten
Zeer tevreden met het resultaat van de zwaaisjaals. Desondanks alles online (via mail) verloopt, is er een super service; wijzigingen doorvoeren zijn niet te veel gevraagd (er werd meermaals heen en weer gemaild) ; vlug antwoord; ontvangst van een proefdruk ( een foto van een bedrukte sjaal). Ook een correcte prijs voor wat geleverd wordt (een lange sjaal, in kleur, met foto, voor- en achterzijde bedrukt). ik ben super tevreden: ik ben fan... en heb er nog fans bijgemaakt! Ook de leverdatum werd perfect ingeschat.
VerbeterpuntenLange wachttijd. Wel te verstaan als je ziet dat de productie gebeurt in Italië; maar wel perfect ingeschat qua levering.
Pluspunten
Zeer fijn contact over een nieuwe bestelling
Konijnenberg 135
4825 BC Breda