Pluspunten
Goede en snelle service voor en tijdens het ontwerpen en laten maken van de sjaals. Zeker een aanrader!!
Pluspunten
snelle service, goede prijs-kwaliteit verhouding
De kwaliteit van de handdoeken die ik gekocht heb vind ik minder. Hij is erg dun en geeft af in de was. Ik had voor dit bedrag en dikkere kwaliteit verwacht. Borduursel van het logo erg mooi.
Pluspunten
Prettig zaken gedaan voor customized handdoeken; erg fijn met Tim van afd. Verkoop kunnen afstemmen
VerbeterpuntenIk heb nog geen verbeterpunten kunnen ontdekken
Pluspunten
Snel antwoord op al je vragen .Doe zo verder.
VerbeterpuntenDe aangekochte mutsen zijn zeer klein van maat .
Pluspunten
Op een fijne en professionele manier geholpen met een perfect ogend eidresultaat Misschien overwegen om een andere koerier te kiezen Heb een week moeten wachten tussen jullie bericht dat het was afgegeven bij koerier en daadwerkelijke levering Gelukkig nog net op tijd binnen
VerbeterpuntenWeinig tot niets
Pluspunten
Top geregeld! geen opmerkingen
Pluspunten
Alles ging mis doordat ik het verkeerde adres had ingetoetst. PERFECT opgelost, complimenten
Pluspunten
Ben steeds prima geholpen als ik telefonisch en per mail vragen had.
Verbeterpuntende dozen die bij mij bezorgd zijn waren beschadigd, kan mij niet voorstellen dat jullie bedrijf de bestelde goederen in zo'n doos doen, misschien een aandachts punt voor de bezorger om toch iets netter met de dozen om te gaan. hierdoor heb ik alles moeten controle of het niet beschadigd was.
Pluspunten
Goede communicatie en deskundig advies. Afspraken over een snellere levertijd zijn perfect nagekomen. Zeker aanrader!
Pluspunten
Prima contact, kwaliteit en levering
Pluspunten
een hele goede ervaring mbt de samenwerking en meedenken.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Top bedrijf, niets op aan te merken. Denken mee, zijn flexibel; echt erg prettig.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer duidelijke communicatie in alle stadia van de order. Ik bestel zeker nog een keer!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Alles naar wens ,vlotte communicatie !
Pluspunten
Enorm tevreden over zowel de service (meedenken, vriendelijk en korte reactietijd) de snelheid (boven verwachting snelle levering) als de kwaliteit (erg mooie vaantjes voor een prima prijs), absoluut een aanrader!
Pluspunten
goede service en geduldig, fijne correcte communicatie.
Verbeterpuntenproducten mogen beter verpakt worden, pakket kwam zwaar gehavend aan,
Konijnenberg 135
4825 BC Breda