Pluspunten
Op ieder moment van de dag/week bereikbaar. Super service
VerbeterpuntenEr wordt een foto gestuurd ter controle van hoe het er uit ziet. Deze was op een redelijk donkere plek gemaakt. Misschien verstandig om voortaan met REAL of Pantone kleuren te werken voor het akkoorderen van de kleuren, dan heb je geen onverwachte misverstanden.
Pluspunten
Duidelijk en leuke ontwerp samen bedacht
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Vlotte communicatie, vriendelijk en snelle levering
Pluspunten
Eén aanspreekpunt die op de hoogte is van alle voorgaande communicatie. Daarnaast zeer deskundig.
Pluspunten
Goede, snelle service. Tim staat je telefonisch zeer goed ter woord. Afspraken die je maakt worden ook nagekomen.
VerbeterpuntenIk bestelde voor een bedrijf en bij uitzondering konden ze de factuur per post sturen. Dit zouden ze beter standaard kunnen aanbieden voor zakelijke klanten.
Pluspunten
Snelle afhandeling. Binnen 5 dagen konden onze 12 badjassen, met opdruk, geleverd worden! Top!
Pluspunten
Heel vlotte communicatie , duidelijk en vlugge levering. Was onze 2de bestelling, top zoals de eerst keer .
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Zeer goede en snelle communicatie. Helpt bij elk probleem en producten zijn van zeer goede kwaliteit!
Pluspunten
Direct chatgesprek met een medewerker Snelle handeling, zelfde dag nog mijn voorontwerp Leverdatum vrijdag maar woensdag al geleverd
VerbeterpuntenDoe zo verder
Pluspunten
Van bij het eerste contact tot de levering is er een buitengewone opvolging, ook nabestellingen lopen prima. De kwaliteit van de productie is TOP! Een aanrader!
Pluspunten
Vlotte communicatie, snelle levering, prettige ondersteuning alles TOP!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten ga gewoon door zoals jullie nu al doen!!
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak. Top geregeld.
Pluspunten
Vlotte en duidelijk communicatie. Binnen een dag was de digitale proefdruk op basis van een aangeleverd design klaar en konden de vaantjes in productie worden genomen. Binnen een week had ik de vaantjes binnen. De vaantjes zien er uitstekend uit.
Pluspunten
Staan altijd klaar, hebben creatieve designs & volledig hoe je het wilt! Heel vriendelijk en houden rekening met tijdsnood.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snel contact en verwerking van aanpassingen in het ontwerp naar de wens van mij als klant.
VerbeterpuntenBij sommige sjaals begonnen er redelijk snel losse pluizen te ontstaan. Misschien is dit de voorkomen of langer uit te stellen door een nabewerking (bijv. inspuiten met iets)
Konijnenberg 135
4825 BC Breda