Helemaal Top

De communicatie was top. Er werd een voorbeeld verstuurd en ook aangepast omdat we de achterzijde van een andere tekst wilden laten voorzien. Het resultaat mag er echt wezen! Een kwaliteitssjaal van mijn eigen club van maar liefst 1,80 meter lang. Mijn volgende bestelling ga ik hier absoluut weer doen!

Echt fenomenaal!

Als cadeau voor de gasten op ons huwelijksfeest mooie sjaals besteld. Allereerst uitstekend geholpen door hun ontwerper, beter voorbeeld gemaakt als dat ik het omschreven had. Daarna direct gekozen voor productie en wat zijn ze werkelijk prachtig geworden. Echt geen seconde spijt van en het geld dik waard.

Mooi en degelijk product.

Fijn geholpen van te voren met het bepalen van het ontwerp. Daarna geleverd volgens afspraak.

De communicatie was goed en snel. Het product is keurig op tijd geleverd en alles voldeed aan mijn verwachtingen.

Mooie kwaliteit, prettig geprijsd, op tijd geleverd

Al diverse merchandise besteld bij de Merchandisefabriek. Prima assortiment en service.

mooi, kwalitatief en goede service

bufs bedrukt met logo. snelle levering, goede kwaliteit, voordelige prijs!

Heel blij met de sjaals, alles netjes en goed geleverd.

Mooie handdoeken

Fijne communicatie toen het handdoeken project nog in de ontwikkel fase was. De handdoeken werden 2 dagen eerder geleverd dan de opgegeven datum. Dat kwam goed uit. Mooie kwaliteit ondanks dat er gemaild was dat de stof in het begin wat stugger kon aanvoelen omdat het gerecycled katoen is. Ze zijn nieuw al heel zacht. Kleur zoals afgesproken.

Super blij met het resultaat

We hebben ontzettend fijn contact gehad over onze wensen. We waren gewaarschuwd dat ons logo dunne lijnen had en het hierdoor iets anders kon uitpakken, maar dat was niet het geval. Het logo staat er perfect op en wij zijn heel blij met de kleuren!

Heel blij met onze mooie nieuwe pennen. Bedankt!

Zeer tevreden!

Communicatie is goed en de sjaal ziet er fantastisch uit

Super service, en product

Super service, en product

Geweldige Product en Service

Fantastische bestel flow en snelle follow-up ondanks meerdere wijzigingen.

Lekker op tijd geleverd

Levering was ruim voor de verwachtte datum. Borduursel is netjes en alles werd afgeleverd op de afgesproken manier. Contact met het bedrijf verliep voorspoedig, altijd binnen een paar uur reactie.

Persoonlijk en snel

Ik vond het heel fijn om bij de merchandisefabriek mijn order te plaatsen. Ik ervaarde veel persoonlijk contact en er werd snel gereageerd op mijn vragen.

Super tevreden!

Fijne klantenservice, bestelproces flawless en bovenal een goed eindproduct met hele mooie kleuren.

Makkelijk te bestellen, duidelijke afspraken, goede producten

Het makkelijk om sjaals te ontwerpen en eigen logo toe te voegen. Contract is prima

Konijnenberg 135

4825 BC Breda