Super service en kwaliteit

Heel goed, snel en vriendelijk verder geholpen.

Snelle levering, fijn verzorgd!!

Heel fijn meegedacht over het ontwerp en heel snel geleverd.

We hadden een spoedbestelling en er is veel aan gedaan om dat voor elkaar te krijgen en het is op tijd gelukt. Het was een hele prettige samenwerking.

Uitstekend werk

Erg behulpzaam en meedenkende werknemers. Vinden het niet erg om meerdere keren het ontwerp aan te passen en te checken.

Juiste prijs-kwaliteit verhouding en prima communicatie

Juiste prijs-kwaliteit verhouding en prima communicatie

mooie dekens helaas met logo verkeerde positie

De terrasdekens zelf zijn prima. Het is alleen jammer dat de geborduurde logo's nu eigenlijk op hun kop gepositioneerd zijn. Weliswaar wordt er een digitale proef gestuurd ter goedkeuring maar daarop is niet duidelijk te zien hoe de positie van het logo is als de dekens gevouwen over de rugleuning van een stoel hangen. Een advies was fijn geweest.

Goede kwaliteit handdoek en logo staat er mooi op!

Levering deed iets langer dan verwacht vanwege gebrek aan voorraad. Gelukkig had ik tijd waardoor uitloop niet heel erg was. Goed contact met de medewerkers. Zij boden een alternatief wat mij niets zou kosten mocht de gewenste handdoek er niet op tijd zijn. Kleur van het logo was precies goed! Erg blij mee.

Uitstekende communicatie en mooi resultaat!

De communicatie met jullie was erg fijn. Ik kon al mijn wensen delen en jullie hebben er wat prachtigs van gemaakt. Heel erg blij mee!

Snelle en goede service

Zeer goede communicatie en afstemming bij de offerte vraag. Snelle afhandeling Duidelijke afstemming vooraf aan productie. Juiste producten, op tijd en volgens afspraak geleverd. Perfect.

Alweer super mooi werk geleverd.

Goeie service als je er zelf niet uitkomt helpen ze je graag.

kwalitatief eindresultaat!

Er werd goed meegedacht over het borduren en dat heeft geleid tot een mooi eindproduct. De badjas zit erg lekker en werd uiteindelijk ook nog heel snel geleverd

Fijne partij om zaken mee te doen

Vanaf het eerste contact verloopt alles heel soepel, je komt met een idee en wat voorbeelden en op basis daarvan wordt er een ontwerp gemaakt.

Super, snel te bestellen, snelle levering

Was onze 2e levering en ging nog beter dan de eerste. Ervaren medewerkers die ook in hun historie terugkijken of een klant eerder besteld heeft.

Alweer een vlotte bestelling en levering

Merchandise Fabriek levert wat ze beloven met goede klantenservice. Fijn om mee samen te werken!

Vakkundig geholpen en net eindresultaat

Netjes geborduurd en precies wat ik zocht. Ik werd snel geholpen. Snelle verzending

professioneel contact, behulpzaam denken in oplossingen

Boven verwachting!

Voor een reis hebben wij 52 sjaals besteld. Het bestelproces ging makkelijk, de sjaals waren scherp geprijsd en toen ze binnen kwamen echt boven verwachting mooi!! Bovendien prikt de stof niet, goede kwaliteit. Ik zou hier absoluut opnieuw bestellen

Goede en snelle communicatie - super product

Goede en snelle communicatie - super product

HelemaalTop

Goed geholpen, snelle levering binnen de afgesproken termijn en helemaal blij met het eindresultaat

Nice product

Good colors, good quality, quickly delivered.

Gewoonweg perfect!

Duidelijke communicatie, professionele hulp bij het ontwerpen en snelle oplevering.

Goede service. Snel een mooi en duidelijk ontwerp. En als het toch anders moet wordt er duidelijk gecommuniceerd.

prachtig product op tijd geleverd

Zeer tevreden, Levering op tijd exact volgens afspraak. het product voldeed 100% aan de verwachtingen.

Beleefd in omgang, goed meedenkend, snelle service.

Konijnenberg 135

4825 BC Breda

076 - 700 2100

Over MerchLab

MerchLab is de nieuwe naam van De Merchandise Fabriek. Wij maken positieve impact met merchandise die de ontvanger graag gebruikt en met trots laat zien. Geen promoprul, maar mooie items die mensen écht willen hebben. Wat we maken, moet kloppen. Het moet passen bij je merk, iets losmaken bij de ontvanger en bijdragen aan een wereld met minder verspilling. Daarom werken we met betrouwbare materialen, aansprekende designs en producten die jarenlang meegaan. Alles is erop gericht om jouw merk op een positieve manier onder de aandacht te brengen. We geloven dat goede merchandise begint met een goed plan. Daarom denken we met je mee vanaf het eerste idee. Van de productkeuze en het ontwerp tot aan de productieplanning en levering. MerchLab is jouw merch-partner van begin tot eind. We werken met een vaste selectie producten die zich bewezen hebben. Die goed voelen, lang meegaan en passen bij het verhaal dat jij wilt vertellen. Of je nu iets groots wil lanceren of juist klein en doordacht wil verrassen: wij helpen je graag om het verschil te maken met merchandise die graag gezien wordt.