prettig gesprek

Deskundigheid van Jasmijn is groot en ze presenteert het duidelijk en neemt daar ruim voldoende tijd voor. Je voelt je daardoor niet onder druk gezet, wat soms wel eens kan gebeuren met dit soort gesprekken. Goed voorstel gedaan waar ik blij mee ben.

Duidelijke informatie

De man die mij te woord stond legde alles duidelijk en uitgebreid uit, waardoor ik er wel vertrouwen in kreeg om verder te gaan .

Uitstekende dienstverlening voor de belangen van de consument

De heer Alec van Consumind verleent altijd een uitstekende service als ik op zoek ben naar een goed contract voor energie of telefonie. Geduldig, klantvriendelijk, meedenkend en bovenal vakkundig.

Was prettig.

De uitleg was heel duidelijk. Vriendelijke benadering.

Goed, zakelijk soepel

Zie boven. 8 is hoog. Aan akoord verklaringe he ik een hekel, effecten zijn niett te overzien, genoeg ongevraagd aanbod.

Het was erg duidelijk en niet opdringerig

Ik had een fijn gesprek ze heeft mijn vragen goed beantwoord ik heb vertrouwen dat ik hier goed aan ga doen. In het verleden ook wel eens over gestapt maar daar heb ik geen goede ervaring mee.

Metjes en snel

geduldig

geduldig en duidelijkheid

Ik werd goed geholpen door een medewerkerster en zij is op zoek gegaan om voor mij een passende energie leverancier te zoeken.

Oude man rustig geholpen

Ik vind dat ze het goed doet, ze moet opslag hebben.

Goed service

Goed gedaan ik blije overstap na

Zeer tevreden.

Zeer tevreden. Duidelijk en alle tijd om mij te helpen.

Hoewel ik een klungel ben met de Ipad , heeft de meneer mij door alle hindernissen heen geleid en uiteindelijk tot volle tevredenheid geholpen… ,

Een goed gesprek en duidelijk

n.v.t.

Ik heb het als erg opdringerig ervaren

Doe de mensen een aanbod en geef ze dan de tijd om daarover na te denken en probeer ze niet te dwingen. En blijf gereserveerd en beleefd, ga niet meteen tutoyeren en de toekomstige klant bij de voornaam noemen.

ik was tevredend

ik vond het goed

Netjes en duidelijk geholpen, relevante informatieverstrekking die goed onderbouwd was

positief prettig deskundig

zie hierboven

Prettig gesprek gehad met goede uitleg

Wat een schitterende ervaring. Goed geadviseerd en een gezellige man om mee te praten. Wekt meteen een goed vertrouwen.

Contact was behulpzaam en duidelijk.

hoop geen spijt van mijn overstap te krijgen.

Duidelijk, compleet en open

Ons contact is soepel, duidelijk en voor mijn gevoel eerlijk verlopen

Snelle en duidelijke afhandeling

Zoals bovengenoemde beoordeling aangegeven snelle en duidelijke afhandeling.

Vriendelijk behandeld en duidelijke uitleg top

Ben er blij mee

Heel plezierig.

Klantgericht en duidelijk en inhoudelijk deskundig.

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht