Heel goed!

Goede en duidelijke uitleg door zeer vriendelijke jongeman.

Aardige meneer, beleefd en duidelijk.

Aardige meneer, helaas kon hij mij weinig concreet uitleggen en zekerheid bieden. Wat ik wel bijzonder vond is dat het nieuwe contract dat 4 januari ingaat gebaseerd word op het lage belasting tarief, dit terwijl het tarief per 1 januari omhoog gaat. Vind dit niet terecht en misleidend.

Aardige meneer, beleefd en duidelijk.

Was heel fijn geholpen en goede uitleg Normaal worden veel woorden gebruikt maar hier was t al snel duidelijk

Uitstekende snelle hulp

Ik werd gebeld aangaande een vast energiecontract, net op het juiste moment, waardoor ik nu 1 derde ga betalen van wat ik bij een ander moest betalen. De mevrouw aan de lijn was zeer behulpzaam, nam goed de tijd voor mij en kon mijn vragen op een heldere manier beantwoorden.

Uitstekende snelle hulp

Wat een onprettig pusherig gesprek

Dit maak je niet vaak mee. De verkoper was een geslepen onderhaandelaar die elke keer de zaken verdraaide en afspraken niet nakwam. Geen enkele offerte klopte met wat was eerder afgesproken. Getallen klopte niet, namen van de maatschappij klopte niet. Het was een pijnhoop! Wie is de leidinggevende? Dit kan toch niet de bedoeling zijn. Ik lig er van wakker! Wat een slechte ervaring was dat!

Super geholpen

Ook gelijk aan buren doorgegeven omdat ze nu ook veel meer betalen en pensioen heeft.

Heel prettig en constructief

Karlijn is een zeer leuke jonge vrouw die geduldig en to the point adviseert en je op een buitengewoon plezierige wijze te woord staat. Ze legt zaken helder uit en vraagt of eea bevrepen en duidelijk is waarbij ze goed wijst op mogeljjkheden om alsnog vragen te stellen. Kortom, een heel prettig telefonisch contact gehad en hopelijk een goede overstap geregeld. Compliment voor Karlijn.

Linda was erg meedenkend

Ik was in eerste instantie gepikeerd omdat ik gebeld werd voor eventuele wijziging energie kontrakt. Toen zij uitlegde dat ik daar zelf om gevraagd had om advies in deze, heeft zij mij prima geholpen.

Prima en duidelijk

Het gesprek verliep naar tevredenheid. Alleen las ik inde bevestiging dat er een cashback zou zijn dit jaar nog tot einde 2022. Maar daar willen ze het niet over hebben. zou niet gelden voor ons. en dat vind ik vreemd.

super duidelijk

fijn gesprek gehad en duidelijk uitleg

Goed en duidelijk

totaal waardeloos

word niet teruggebeld als er problemen zijn lang voor de gek gehouden dat alles zou goed komen contract op een verkeerde startdatum door een fout in hun systeem verkeerd doorgegeven aan energie maatschappij van de bron daardoor ernstige geldelijkeschade brief gestuurd word niet op gereageerd.waardeloos

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht