Aanmelden was geen probleem.

Diverse malen gebeld en geprobeerd om uit te leggen waarom we via hun over zouden moeten stappen. Helder en duidelijk verhaal. Hoe het gaat met overstappen en afhandeling zullen we even af moeten wachten tot 1 november 2022

Mijn contract klopte niet met hun berekeningen dus ineens moet ik 200 euro meer betalen!! Oplichter!

Mijn uitgerekende bedrag klopte helemaal niet met het contract. Moet nu 200 euro meer betalen!!! Oplichters!!!

slecht

Ben op verkeerde been gezet gelukkig had ik twee weken bedenktijd en ben ik bij mijn oude leverancier Vattenfall gebleven. Mooie beloftes maar het verhaal klopt van geen kanten jullie enige belang is klanten ritselen.

Hoop dat het goed is gedaan

Ik wilde een vast contract voor me stroom maar of het allemaal goed gaat dat weet ik nog niet gezien de 14 dagen

goed en correct geholpen, verstandig advies en effciente afhandeling, Chapeau!

De medewerkster van Consumind heeft ons echt goed en heel praktisch geholpen om een eind te maken aan het ineens heel vervelende energiecontract en bij het adviseren over een veel beter contract met een andere leverancier. Het hele proces ging heel constructief, zonder enige vorm van dwang en bleek erg effectief!

Volhouders

Juiste benadering naar klanten en zeker niet opdringerig.

Tevreden

Overal in deze tijd erg drukt en moeilijk bereikbaar voor nieuw contract Als tussenpersoon goed in de markt en succesvol.

Snelle duidelijke uitleg met bevestiging per email

Goede prijzen voor zowel gas en elektra

Goed.

Heel netjes en duidelijk geholpen.

Ben gebeld en hebben voorstel voor energielevering duidelijk besproken. Compliment voor rustige en duidelijke uitleg. Ben daarna wel teruggebeld, maar omdat ik niet op kon nemen zelf teruggebeld. Na een hele tijd wachten (bijna twintig minuten) kreeg ik te horen dat ik teruggebeld zou worden. Daarna zelf weer gebeld er toen ging het goed. Maar algemeen gezien Ben ik goed tevreden.

Geweldig..

Fijne ervaring en duidelijk kennis van zaken.. vriendelijk, en behulpzaam

Goed geholpen

volstrekt onbereikbaar - houdt zich niet aan wetgeving

Dit bedrijf is NIET bereikbaar. Er is geen telefoon. Geen e-mail. Enkel een chatbot zonder mogelijkheid medewerkers te spreken. En kom svp niet aan met "we zijn een digitaal bedrijf. IEDER bedrijf is digitaal dat wil niet zeggen dat je je klanten niet te woord staat. Ook een antwoord als 'het is helaas erg druk op dit moment' raakt kant noch wal. Deze klachten zijn al een jaar terug te vinden op internet dus dit is niet van de laatste tijd. Echt schandalig amateuristische bedrijfsvoering. Voortst stuurt u mij recentelijk een kattebelletje per mail dat de tarieven volgende week fors omhoog gaan. Het lijkt me dat u prima bekend zult zijn met de wetgeving hieromtrent. Wilt u svp de minimum termijn aanhouden van 30 dagen. Dank voor uw medewerking.

Goed, helder en duidelijk!

Beste lezer, Net met uw collega Dana gesproken waarin ik haar verteld heb over mijn afmelding voor de aanbieding op dit moment. Die vertelde dat mijn aanbieding gewoon verloopt. Dus geen verdere actie nodig is. We kijken eerst uit naar de stappen die overheid gaat ondernemen in het energie verhaal. Maar komen zeker bij u terug. Consumind.nl dank! Groet, Ferry da Costa

Tot nu toe zeer tevreden

Duidelijke taal werd er gesproken . De prijs die de verkoper aangaf lag wel 33% lager als het maand voorstel wat ik kreeg . Dat is wat minder dat is iemand een mooie worst voorhouden die toch niet zo mooi is .

Duidelijk , betrouwbare indruk en snel.

De informatie en de overstap ging duidelijk en soepel.

Perfect geregeld.

Het voorstel om van energielevencier te veranderen was uitstekend. Prima informatie en afspraken steeds op de voorgestelde tijd.

Prettig gesprek met Ivo de Bruin

Ik ben een oudere dame en Ivo stelde mij gelijk op mijn gemak. Snapte ik iets niet dan legde hij het heel geduldig nogmaals uit. Deze mensen moeten er meer zijn.

Prettig gesprek met verkeerd getrokken conclusies

Ondanks een helder telefonisch onderhoud heb ik besloten om geen leveringscontract met Innova af te sluiten. De door de medewerkster van Consumind waren gebaseerd op onjuiste gegevens en bij het vergelijken van de tarieven van Innova en mijn huidige leverancier Vattenfall kwam ik tot de vaststelling dat een contract met Innova € 900,- per jaar hoger uitvalt. En ik baseer mijn berekening op de nieuwe tarieven van Vattenfall per 1 oktober a.s. Terwijl in de berekening van de Consmind medewerkster een contract met Innova € 2.000,- per jaar lager zou liggen.

Kan nog.niet oordelen.

Prima en duidelijke uitleg

Zie hierboven

uitstekende aanbiedingen

Makkelijk en zeer goede begeleidende info bij het zoeken

Heel fijn contact en mooie aanbieding

Ik heb een fijn gesprek gehad met duidelijke uitleg en een mooie aanbieding

gewoon goed

alles verloopt tot nu toe naar wens

vriendelijk gesprek

Eerste contact was goed en duidelijk. Ik ga in oktober over.

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht