Uitleg was wel duidelijk

Ba het contract was af gesloten ging alles een beetje te snel

Vriendelijk en behulpzaam

Goede en duidelijke voorlichting, prima aanbieding.

duidelijk !

vragen werden gelijk en duidelijk beantwoord !

Goede informatie

Tevreden over de hulp van Alec bij de overstap (naar helaas waanzinnige tarieven, maar dat ligt buiten het bereik van Alec neem ik aan)

netjes en behulpzaam.

Goed en behulpzaam.

Ik ben totaal verkeerd voorgelicht door de heer Bence.

Ik ben totaal niet tevreden over de gang van zaken. Ik ben verkeerd voorgelicht ivm de korting van 30 en 15 procent. De heer Bence heeft gezegd dat die korting 1 op 1 van het maandbedrag afging. Hij heeft drie bedragen genoemd, 1e jaar 294,35. 2e jaar 211 en 3e jaar 161 euro. Ik heb het 3keer aan hem gevraagd en hij heeft het 3 keer bevestigd. Ook heb ik gevraagd, als de btw in januari 2023 naar 21% gaat, komt dat verschil dan bij het maandbedrag. Zijn antwoordt was dat is allemaal verrekend in de bedragen die ik heb doorgegeven. Dit alles bij een verbruik van 2700 KW en 1350 m3 gas. Toen ik het contract toegestuurd kreeg bleek dat verhaal niet te kloppen. Want die 30 en 15% gaan van het kale leveringstarief af. Dat is een heel ander verhaal. Het komt er op neer dat ik totaal verkeerd ben voorgelicht. Met vriendelijke groet, Aad Bode. Tel. 0653541080 Met vriendelijke groet,

Duidelijke uitleg !

Duidelijke uitleg !

Super goed geholpen

Het was een heel fijn gesprek met een super aardige vrouw die me uitstekend heeft geholpen!!

Posirief

Vriendelijke benadering en duidelijke uitleg

Heel positief , goede informatie , meedenkend, duidelijk ,vriendelijk !

Heel positief , meedenkend , duidelijk , vriendelijk !

goed geholpen

Deze mevrouw wist waar ze het over had.

Ze was aardig

He t voelde goed

Erg goed

Duidelijk en helder verhaal

Correct en professional

Duidelijk,raadzaam en eerlijk uitgelegd

Ben goed ingelicht door Dion

Ik hoop dat ik een goed pakket heb genomen en Dion mij er goed bij heeft geholpen bedankt

Aardige kennismaking

Leuk gesprek

Prima ervaring

Goed advies en duidelijke uitleg, Proberen ook mee te denken .

Correct en duidelijk

Heldere uitleg en prima aanbod goed gepresenteerd

Zeer aardig

Hij heeft mij kunnen overtuigen.

Prettig

Ontspannen vrijblijvend gespek, draagt goede punten aan voor de beslissing .

Duidelijk uitgelegd veel aandacht gehad

Zeer vriendelijke man correct uitleg gegeven en de voorwaarden voor gelezen, mijn vragen goed beantwoord.

Top ik ga zoiezo overstappen

Er werd mij geduldig en duidelijk e.e.a. uitgelegd in enkele telefoongesprekken.

In diverse telefoongesprekken werd geduld uitgeoefend tot ik zover was om duidelijke adviezen en uitleg te krijgen.

Verbaasd

Ik werd gebeld en n had nooit van Essent gehoord was niet makkelijk om beslissing te nemen omdat hij kon antwoorden alleen maar als ik mijn bankrekening gaf is een beetje on makkelijk…

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht