Te snel

Geeft geen tijd om te overdenken

Duidelijke informatie

Vriendelijk en behulpzaam

Waardeloos

Eerst overstap vervolgens word terug gebeld mis het foontje bel netjes terug vervolgens word gezegd dat ik binnen kwartier terug word gebeld niet dus, vervolgens twee weken later vertel ik het dus ben niet overgestapt dan weer een heel gesprek , naar een ander want de ander was niet meer geldig , vervolgens zou die me ook terug bellen gebeurd niet pas een paar dagen later Vervolgens kan ik toch de over maken bij de vorige

Opdringerig

Er wordt veel te vaak gebeld. Nu ben ikzelf degene die beslis, maar er zullen ook mensen zijn die zich daardoor overrompeld voelen. Ik heb heel wat negatieve berichten gelezen. Jullie voorstel was, volgens mij, wel de beste. Kan ik nu nog niet goed beoordelen omdat ik moest kiezen voor een 3-jarig contract. Hopelijk kan ik daar vanaf wanneer de prijzen dalen. Dat is wat wel is gezegd. Dus pak jullie verkooptechniek aan want nu komen jullie medewerkers heel agressief over.

Zeer correct en kundig geholpen

Ik ben goed en vlot geholpen

klantvriendelijk, meedenkend,

Er wordt duidelijk aangeven wat de mogelijkheden zijn, allert meegekeken en duidelijk gewezen op mogelijk- en onmogelijkheden. Prima dienstverlening

Heel adequat

Kort vriendelijk en zakelijk

Perfect uitgelegd, zeer te vrede.

Mooie aanbieding en perfect uitgelegd.

Goede uitleg vriendelijk

Niet gelukt

De aanvraag is niet gelukt zou u mij kunnen terug bellen

heel goed

goed uitgelegd overtuigend

Goed gesprek en erg duidelijk.

Prima gesprek gehad , hoop dat de beloftes uitkomen

Duidelijke afspraken

Is goed en duidelijk en goede uitleg waarom

De duidelijkheid

Super geholpen

Vriendelijk, deskundig en snel

Daan is altijd vriendelijk, denkt mee, is deskundig en snel.

prima en vakkundig geholpen

prima ervaring, heldere uitleg en meegenomen door alle stappen van het proces

Prima duidelijk behulpzaam

Een behoorlijk gedreven persoon, die mij hoe dan ook probeerde over te halen om te switchen.

In eerste instantie was het mij niet duidelijk waarvoor ik werd gebeld. Ikwas aan het wachten op een uitleg van Essent van de factuur die me net gestuurd hadden. Helaas geen reactie van Essent, reden voor mij om open te staan voor een switch.

Prettig

Ik werd gebeld met een heel mooi aanbod. Het contact was goed en duidelijk. Er was wel wat weinig tijd om het aanbod dat ik via de mail kreeg rustig door te lezen om zo eventuele vragen nog te kunnen stellen

Super goed geregeld

Deskundige medewerker met een goed verhaal en goede uitleg en als hij geen antwoord had of het niet zeker wist dan ging hij het navragen

Goed in staat contact te maken

Door een goed contact een plezierig gesprek met een kwalitatief hoogwaardige inhoud

Netjes

Vriendelijk goede uitleg

Goede voorlichting

Nvt

Ik ben goed en correct geholpen.

Goede deal. Correct en niet opdringerig. Op de afgesproken tijd gebeld. Ben tevreden.

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht