Zeer positief

Duidelijk helder goed luisterd en positief geholpen.

goed contact gehad en netjes geholpen. Ik geef bijna nooit een cijfer boven de 8 maar ben zeer tevreden in de afhandelingen van mijn aanbiedingen

Duidelijk en klantvriendelijk

Zeer behulpzaam om een fout te corrigeren en naar de energieleverancier na te bellen, waarvan terugkoppeling

Een organisatie die proactief is in het belang van de klant!

Vriendelijk, doelgericht, to the point. Boter bij de vis!

Lijkt eerlijk en betrouwbaar en is het hopelijk ook !

Zie hierboven.

Prima uitleg van een, naar ik hoop, interessant voorstel

Zonder opdringerig te zijn heeft Dion Meixner me kunnen overtuigen om een overstap te maken naar Energie Direct. Door goed door te vragen en in te spelen op mijn behoefte aan informatie op het gebied van zonnepanelen, ben ik ook aan het overwegen om deze aan te gaan schaffen

Professioneel en klantvriendelijk

Een duidelijke uitleg over de overstap met een vast contract voor 3 jaar betreffende mijn electra. Na mijn besluit om over te stappen, een hele vriendelijke en professionele benadering door de medewerker. Daarnaast nogmaals alles bevestigd via de mail. Kortom wij hebben er een heel goed gevoel over.

Prettig gesprek

Prettig gesprek,deskundig.

heldere info

Prettig en correct telefoongesprek, met heldere info en duidelijke afspraken.

Goede uitleg

Top uitleg! Fijne aanbieding gezien de omstandigheden!

Hartelijk dank voor de eerlijke en empathische uitleg!

Rustige benadering.

Ik heb het als prettig ervaren, het gesprek, goed informatie, werd gegeven, en niet opdingerig, kon er rustig over nadenken,of ik het contract zou aanvaarden.

Aanraden

Super contact , klant vriendelijk

Kundig advies gehad

Goed advies wat zeker een flinke besparing gaat opleveren

Geweldig goed!!!!

Goed geholpen aardige vrouw die wist waar ze het overhad GEWELDIG in een woord

goede oplossing

alles kwam duidelijk over. Na maar afwachten of alles klopt !

Correct, vriendelijk, goede uitleg

Ben goed geholpen met duidelijke antwoorden op mijn vragen. Erg vriendelijk. Hoop dat de overstap ook zo gaat dan ben ik , ondanks de forse prijzen, toch content Het is wel een must om zelf vooraf wel wat informatie te vergaren. Een telefoongesprek gaat anders te snel om zoveel informatie op te slaan. Wat wel duidelijker mag is een contract waar je akkoord voor heeft al binnen het telefoongesprek. Wat binnen 14 dagen opzegbaar is. Ik wist dit al vooraf, echter kan me voorstellen dat men zich hier niet meteen in kan vinden en zich dan ‘opgelicht’ voelt.

Werd duidelijk en simpel uitgelegd, ook mijn vragen werden direct beantwoord.

Duidelijkheid in de energie chaos

Positief omdat er veel tijd is genomen voor duidelijke uitleg.

Vriendelijk, duidelijk, kortom een aangenaam gesprek.

Positief duidelijke uitleg in een goed en aangenaam gesprek.

Heel goed geholpen en heel goed meegedacht

Goede deal, maar bol.com bon door de neus geboord

ik kreeg een aanbieding via de mail. In deze mail stond vermeld dat ik een bol.com cadeaubon zou ontvangen indien ik gebruik maakte van het aanbod. De volgende dag werd ik gebeld door een vertegenwoordiger van Consumind. het gesprek was zeer prettig. Tijdens dit gesprek heb ik bevestigd gebruik te willen maken van het aanbod dat ik per mail ontving. Echter doordat ik me niet via de mail aanmeldde, maar tijdens het telefoongesprek, kwam ik niet in aanmerking voor de bol.com cadeaubon. Erg jammer. een negatieve smet op een positief verlopen deal. Gezien de ontwikkelingen die ondertussen plaatsvinden, kan ik stellen dat ik natuurlijk wel een goed aanbod heb ontvangen trouwens.

Fijn en goed geholpen

Prettig geholpen, contract netjes afgesloten per 1 april

Uitstekend geholpen. Niets anders dan lof

Ik had met consumind een contract afgesloten 4 november 2021 voor nieuwe energie leverancier. Ik dacht dat ik het contract niet had ontvangen maar dat was niet zo. Het was bij mij zoekgeraakt. Meteen aktie ondernomen door Consumind. Alles nu in orde.

Goede klantenservice. Goed en overzichtelijk geadviseerd en geholpen.

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht