Gezellig contact!

Jammer van de incomplete info, dat kan beter!!!

Duidelijk overzicht

Na gesprek een duidelijk overzicht, en een bod dat lager was dan het direct contact met dezelfde energie leveraar.

Alleen jammer dat het eerste voorstel berekend werd naar een gemiddeld verbruik, mijn verbruik ligt een stuk hoger waardoor ik in de eerste instantie op het verkeerde been gebracht werd. Verder prima afgehandeld.

Was zeer duidelijk

Ruim voldoende

prima en correct

Geen opdringerigheid, neemt de tijd en laat je vrij in je keuze. Prima

Uitstekend geholpen

Telefonisch goed geholpen

op rustige wijze ben ik begeleid naar een andere energieleverancier

Op deskundige en vriendelijke wijze ben ik stap voor stap begeleid naar een andere energieleverancier. Aangenaam verrast dat er zelfs een tweede keer werd teruggebeld zodat ik in de gelegenheid was de papieren en cijfers goed te bestuderen.

Goed geregeld

Via Consumind een beter energie tarief dan via alle andere energie vergelijkers. Bedankt voor de tip om toch voor 3 jaar vast te zetten omdat je er met een beperkte boete (in mijn geval €125) altijd binnen een maand vanaf kan. Niemand weet dat dit door de Nederlandse wet is bepaald.

Duidelijke belofte

Lorenzo Weerwind gaf een zeer goede en vooral uitgebreide uitleg. Gaf mij ook een zeker vertrouwen. Gaf ook expliciet aan dat de boete die ik waarschijnlijk moet betalen aan Clean Energie via Energie Direct voor 100% kan worden vergoed. Heeft mij vooral overtuigd over het feit dat Clean Energie een zeer kleine speler is die het waarschijnlijk niet gaat redden. En ondanks een hoog begintarief kijk op verlaging in de volgende jaren.

Goede deal

Ik werd gebeld door consumind over n goede aanbieding van een energie-contract; ik vond dit ook n goede deal en ben toen meegegaan in het aangeboden contract.

Zeer goed en duidelijk

Beleeft vriendelijk ,toe te point

Goed uitgelegd en geholpen.

n.v.t.

Netjes uitgelegd en nette aanbieding

goed advies perfect

een aanrader

Goed contract- duidelijke info.

Alle vragen duidelijk beantwoord- gunstig contract aangeboden. Jammer dat de aangeboden ingangsdatum niet klopte met die van Innova.

Goed en duidelijk geholpen!

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg en overzicht diverse aanbieders. Pas nadat ik aangaf toch te kiezen voor een eenjarig contract bij mijn huidige leverancier werd nog een nieuwe, meer aantrekkelijk, voorstel gedaan. Al die verschillende prijzen van elektriciteit en gas en de bijbehorende belastingen en heffingen maakt het redelijk onoverzichtelijk.

netjes geholpen, meteen de stukken gemaild

prima geholpen

Prima service en goed geholpen

Contract loopt af per 15-04-22, waanzinnig die prijzen.na veel zoeken bij consumind terecht gekomen.eerlijk zeggen , was wat wantrouwig. werd gebeld door lorenzo en in eerste instantie wilde ik bedenktijd.dat ging heel soepel en ik werd door hem keurig weer gebeld. Alles netjes en rustig uitgelegd . En uiteindelijk scheelt het netto 40 e p.m. dat is exclusief cashback. Goed geholpen dus en gewoon doen scheelt je veel geld.

Goed gesprek.

Goed advies.

vriendelijk meegedacht

Ik heb een hele hoge termijn bedrag gekregen van mijn energie leverancier. En de man die mij geholpen heeft met het oversluiten naar een andere energie leverancier heeft dat perfect gedaan.

Goede service, helder en duidelijk.

Netjes afgehandeld

Komen afspraken goed na. Geven duidelijke informatie.

heel vriendelijk en kundig

Mevr. heeft heel kundig gehandeld en kon het laatste restje twijfel wegnemen. ze is zeer geschikt voor deze job.

Helder advies

Betrouwbaar