Heel erg informeel direct en behoorlijk behulpzaam.

Goed info alle vragen beantwoordt goed hulp goed doorverwezen dol blij.

Vlotte en vriendelijke uitleg

Fijn dat meneer mij belde. Ik was er zelf al vaker mee bezig geweest maar was even vergeten dat ik nog geen definitieve beslissing had genomen. Op deze manier is het toch in mijn voordeel ten goede gekomen. Waarvoor mijn vriendelijke dank.

Kort bondig en helder

Prima. Volgende keer graag weer

Prima geïnformeerd over het product.

Goede info gekregen.

chapeau

Op een vriendelijke, zakelijke en deskundige manier geadviseerd.

Zeer klantvriendelijk geholpen!

Klantvriendelijk en service gericht

Duidelijke website.

Een nieuw contract afsluiten kan op de website zonder dat er contact geweest is met Consumind. Mijn vorige contract heb ik destijds ook afgesloten bij Consumind en dit is goed bevallen.

Telefonische acquisitie niet meer doen.

Wat een foute nare actie om mijn moeder te belagen met telefonische acquisitie. niet meer doen.

Goed en duidelijk!

Jasmijn, is een goede kracht praat duidelijk en is punctueel, wel praat ze iets te snel, voor mij geen probleem maar voor de oudere mensen waarschijnlijk wel!

Snel en efficiënt!

Meedenkend, vriendelijk en snel

Dank voor het benaderen! Ik had zelf niet aan overstappen gedacht.

Achteraf slecht

Ik was eerst overgestapt naar eneco door jullie paar dagen later belt ze dat het van 45 naar 70 is gegaan dus weer o er gestapt naar essent nu belt eneco dat het helemaal niet waar is dat het naar 70 ging

Goede informatie

vlot geholpen en duidelijk uitleg

prettige en duidelijke uitleg

medewerker was zeer vriendelijk, kundig en gaf duidelijke uitleg. Hij gaf mij ook de keuze er werd niets opgelegd.

duidelijk en rustige vraagstelling

niet opdringerig, correct en rustig bij doorlopen van procedure. heel duidelijk bij antwoorden vragen.

Goede uitleg en vragen prima beantwoord.

Niet opdringend prima geantwoord op mijn vragen.

Een hele fijne en goede service

Ik ben al vaker door jullie geadviseerd omtrent het kiezen van de juiste energieleverancier

Ik moet zeggen dat ik tot nu toe zeer goed door jullie ben geadviseerd. Het laatste advies was Green Choice, en daar zit ik nog steeds na 3 jaren. Ik begin volgend jaar een nieuw contract bij Van den Bron, en ik hoop dat het ook met succes zal zijn. Heel hartelijk bedankt voor jullie gewardeerde inzet! Ik wens het hele team alvast prettige feestdagen. Met een vriendelijke groet, Louis Martins.

Goede uitleg

Is meedenken met de klant !

Correct te woord gestaan en goede uitleg gegeven

Kan niet anders zeggen dan dat het contract bij Gewoon Energie er goed uitziet. Hopelijk is het vervolg de komende drie jaar naar tevredenheid. Het lukt niet de persoonlijke gegevens in te vullen, helaas

Ik ben d

De omgang met de diverse berichten die in verband met mijn opdracht vielen mij niet mee. Ik word daar vermoedelijk te oud voor om dat allemaal in een keer te bevatten. De medewerkster van Consumind was echter zeer begripvol en geduldig om samen met mij alle vragen op te lossen. Alle lof, zo zijn er niet veel en de meeste spreken dan ook nog op een snelheid alsof ze de laatste trein nog moeten halen.

Professioneel

Zie boven

Duidelijk, correct en to the point !

Heldere uitleg, aanbieding en afhandeling

Overtuigende hulp bij afwegingen

Ze nam de tijd om mijn situatie te begrijpen en niet alleen met eigen belang te werken. Dus naar ik aanneem een kundigheid in dit ingewikkelde netwerk van mogelijkheden voor mij tot een passende oplossing heeft geleid.

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht