Heldere uitleg

Ik kreeg heldere uitleg bij het kiezen van een nieuwe energieleverancier.

Snel en goed geregeld

Een makkelijke en snelle manier om van energieleverancier te veranderen. Goed aanbod van Innova gekregen, waardoor ik de komende jaren weer een goede en voordelige leverancier heb.

Excellent

Excellent service, Helpful and friendly!

super geholpen en vriendelijke mensen

Het aan bod wat ik kreeg klopt precies met wat jullie aangeboden hebben.

correcte afwikkeling

correcte afwikkeling

Vriendelijk te woord gestaan.

zie boven.

Geen terugkoppeling fout contract

Ik heb op de website mijn gegevens ingevuld inclusief verbruik. Ook heb ik aangegeven dat ik energie opwek via zonnepanelen. In het teruggekoppelde contract staat de via zonnepanelen opgewekte energie niet vermeld en is het termijnbedrag dus te hoog. Hierop heb ik direct gereageerd. Helaas heb ik van Consumind niets meer gehoord en is het contract van Innova dus ook verkeerd. Heel jammer! Ik ga ervan uit dat het uiteindelijk wel goedkomt, de contractsprijs is prima, maar een vlotter reagerende klantenservice zou wel fijn zijn!

Goed advies.

In het verleden heb ik ook goede ervaringen met jullie gehad, Kon echter bij budget energie goedkoper terecht, maar heb nu volledig vertrouwen in jullie advies

Geweldig!

Uitstekend geadviseerd

Zijn heel blij met het aanbod!

Het was een prettig gesprek. Duidelijke en geduldige uitleg. Mooi aanbod.

Ok. Maar niet alles is goed gegaan

Het ging allemaal vlot. Mooi voorstel gehad. Maar toen het contract kwam bleek mijn verbruik niet juist ingevoerd waardoor het maandbedrag wel erg laag uitkwam. Dit heb ik zelf later rechtgezet.

redelijk goed

Was voorheen klant bij Eneco. 57 jaar ! Had kontrakt voor 3 jaar tot 1 januari 2022. Tarieven Eneco torenhoog. Kan dit niet betalen en ben overgestapt naar Energie Direkt. Hoop dat het mij bevalt. Had verder geen enkele klacht over Eneco. Vind overstap jammer maar hoop er het beste van.

niet goed

2x mail gestuurd en 4x wacht woord aangevraagd geen antwoord

geweldig goed in 1 woord

IK werd steeds opnieuw met veel aandacht en interesse geholpen bij het kiezen van een energiecontract

Vriendelijk en behulpzaam.

Zie bovenstaande. Ze is zeer enthousiast, maar daardoor praat ze te snel. Volgens mij is daar wat aan te doen.

Alle info snel verkregen overstap vlot geregeld bedankt

positief

Heel duidelijk en attent

Alex weet wat hij kan en wil zeggen, luistert goed en geeft duidelijk antwoord

Slecht

Zeer slecht bereikbaar

Uitstekend! Ik ben zeer tevreden.

Zij hebben mij prima geholpen bij mijn zoektocht naar een goede (en goedkope) energieleverancier.

Gewoon goed

Leuke behulpzame dame.

Boven verwachting, zeer goede service

Na mijn eerste contact, waarin ik al erg goed werd geholpen, heb ik zelf opnieuw contact gezocht. Een andere collega heeft mij toen op onvermoede mogelijkheden gewezen en mij daar ook bij geholpen. Dit alles scheelt mij honderden euro's per jaar aan energiekosten. Chapeau!

Goed advies en de juiste informatie over het maken van het keuzeaanbod

Professionele en vakbekwame medewerkers

Duidelijk en professioneel advies