Kundig advies met het belang van de gebruiker voorop.

Fijn telefonisch gesprek met kundige dame. Ze nam er de tijd voor en legde alles goed uit.

Duidelijke vriendelijke uitleg

Ik had een duidelijk en goed gesprek over de overgang naar een andere energieleverancier. Noodgedwongen moest ik op zoek,omdat ik door het faillissement van Welkom Energie bij het veel te dure Eneco terechtkwam.

Vlot en duidelijk gesprek gehad met Chantal

Ik werd gebeld om een aanbieding voor een energiecontract te mogen vernemen. In ca 20 minuten tijd heb ik een goed aanbod per 01-04-2021 ontvangen en geaccepteerd.

nog geen ervaring

De benadering om een nieuwe klant te werven was op zich wel goed. Wat mij het meeste tegenstaat is: wij vragen om een offerte niet om een contract, op deze manier word je enigszins verbonden, en dat willen wij niet. Goed: de berekening bij een 4jarig contract zijn duidelijk en direct prima.

Professioneel goed

Klantenservice geeft zeer correct en vriendelijk advies over de mogelijkheden

Snel en goed contact!

Duidelijke betrouwbare uitleg. Efficiënt handelen.

Tot nu toe goed geholpen.

Tot nu toe goed geholpen; Vriendelijke medewerkers. Enige minpunt in mijn geval is dat de klantenservice moeilijk bereikbaar is. Eerst word je in de wacht gezet met de mededeling dat je geholpen gaat worden. Als je dan bijna aan de beurt bent krijg je een bandje te horen waarin te kennen gegeven word dat de klantenservicemedewerkers niet meer bereikbaar zijn, en de verbinding word verbroken. Eerst de beller dus hoop geven om vervolgens abrupt de verbinding te verbreken. Zo verdiend cConsumind mooi aan de beller. Dit is natuurlijk geen doen zo en zeker niet klantvriendelijk. Nou hoop ik dat de overstap wel goed gaat naar de nieuwe energieleverancier.

Prima dienstverlening

Na aanvankelijke scepsis goede informatie ontvangen via de mail zodat er een goede beoordeling mogelijk was!

Goed advies en vriendelijke gesprekspartner

Duidelijke uiteenzetting

wat een fantastische vrouw en gaf duidelijke en complete informatie

Het kwam allemaal goed over.

transparant, vriendelijk en wat mij betreft, ga zo door...

idem als boven vermeld...

uiteindelijk goed

In eerste instantie liep de medewerker erg hard van stapel, waarbij ik het gevoel kreeg onder druk te worden gezet. het leek alsof er een bonus op het spel stond. Een vraag van mij in deze richting werd negatief beantwoord De latere contacten belandden in een rustiger vaarwater wat me deed besluiten alsnog met Consumind in zee te gaan.

Zeer prettig geholpen

Vriendelijke dame, geduldig met duidelijke uitleg

zeer goed

goede adviezen en opvolging acties

Goed geregeld

Ik werd keurig te woord gestaan

Helder en ter zakekundig advies

Verhelderende visie op een onstuimige energiemarkt.

Duidelijk, open en goed adviserend en bekend met de stappen

Geen opdringerige manier van handelen

Alles prima uitgelegd.

Ondanks mijn twijfels, vanwege een hele slechte ervaring met een telefonische overstap in het verleden, heeft deze mevrouw alle tijd genomen om mij te overtuigen om over te stappen. Ik heb het nieuwe contract goed doorgelezen en het geeft mij een goed gevoel. Ik ben deze mevrouw dus wel dankbaar voor alle gedane moeite.

Meedenkende medewerker

Netjes ter woord gestaan. Ondanks hij niet veel voor me kon betekenen, heeft de medewerker goed meegedacht.

Goede en vriendelijke uitleg

Zeer bekwaam medewerker. Uitleg was zeer goed en wanneer ik iets niet begreep, bleef ze rustig en probeerde het weer opnieuw. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

Mevrouw Westerveld is een zeer kundig en meedenkend medewerker

Goede en duidelijke uitleg. Bereid om uitleg te geven in alle rust.

Prima diestverlening

Helder gesprek.

Heel duidelijke hulp gekregen. Net op tijd. Bedankt. Geen poespas gepraat.

duidelijk en helder toelichting

de gesprekken met Tim waren duidelijk en compleet, alle facetten werden belicht, ben erg tevreden !

Bijzonder fijn gesprek, duidelijk.

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht