Goed en duidelijk geinformeerd, top service

Duidelijk, vakkundig en servicegericht

Gesproken met Cor. Meneer neemt alle tijd om duidelijk uit te leggen, want voor mij is (was) deze materie abracadabra. Dit was zeer verhelderend en heb inmiddels een duidelijk beeld gekregen. Waardoor een overstap voor mij vanzelfsprekend werd.

Ik weet dat ik nu teveel betaal.

Ik had een energie contract afgesloten voor 3 jaar bij innova en 4 dagen later werd ik door datzelfde bedrijf opgebeld met een voorstel ruim 20€ voordeliger maandelijks. Ik vond dat erg dom van hun. en had liever dat ze niet gebeld hadden. Groetjes Paul Hummel.

Duidelijke voorlichting en samenvatting

Veel info en kontrole vragen.Duidelijk en to the point! Nadeel: veel herhaling wat veel tijd kost. Tip : zeg aan het begin dat het gesprek wat meer tijd vraagt dan normaal Nu dreigde enige irritatie ….

Slecht

Dit bedrijf benadert mij met ongewenste acquisitie. Ongewenste acquisitie is niet meer toegestaan. Benadering is dwingend, onpersoonlijk en agressief Ik heb een klacht ingediend bij klachten

Super gesprek

Ik ben geholpen door rey lijnse het gesprek van 1 uur lang Hij heeft mij geduldig alles goed uitgelegd Door hem ben ik per jaar bijna 2duizend euro goedkoper uit nu.

Duidelijke afspraken en klant gericht

Aardige adviseur aan de lijn, het nadeel is dat er niet gelijk verteld word dat het nieuwe contract pas 1-4-2022 in zou gaan.

verkoop zat goed in elkaar, service en bereikbaarheid nadien is matig/slecht.

verkoop ging vlot en deskundig, ik was snel overtuigd. Echter, een vraag die ik tijdens de verkoop stelde m.b.t. ingangsdatum april 2022 bleef mij verontrusten en toen ik later probeerde Ivo terug te bellen lukte dat niet. Ik ben ook niet meer teruggebeld door Ivo, zelfs na terugbel verzoeken. Wel met andere collega's gesproken en nu laat ik het hierbij.

duidelijk en goed geholpen

Ik heb een duidelijke uitleg ontvangen, met goede afweging van alle voordelen en overgang.

Keurig netjes , en heel erg goed , heeft meneer David de Koning heel erg veel moeite gekost.

Ik ben heel erg keurig netjes en steengoed geholpen, het werk wat Meneer David de Koning doet Commercieel Medewerker, is heel erg moeilijk werk,als iemand dat goed kan, heb ik daar heel erg veel respect voor.

Ik ben goed geholpen

Ik ben tevreden met de uitleg die ik kreeg maar vooral omdat ze goed nieuws te vertellen had. Dat ik toch nog wel een goedkoper aanbod kreeg dan wat ik van mijn huidige provider kreeg. Daarvoor mijn dank.

Dhr. van Nierop was zeer vriendelijk en duidelijk in zijn verhaal.

Ik ben zeer goed voorgelicht en hoop dat alles gaat zoals vermeld. In feite weet niemand hoe deze energie crisis zich gaat ontwikkelen.

Consumind denkt met je mee.

Zeker in deze moeilijke tijd en een aflopend contract kwam Betty als geroepen.Fijn en correct en vriendelijk.

Duidelijk en correct geholpen

Een vriendelijk persoon die mij belde. Niet opdringerig , maar mij werd in alle rust uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Waardoor ik hoop dat ik de goede keuze heb gemaakt.

Gerrit heeft veel geduld en legt alles goed uit

Waardeloos

Ik kan zelf wel vergelijken en vraag alleen de prijzen niks meer en niks minder hewoon wie is er het goedkoopst op het ogenblik

Goed bod

Goed contact uitleg

Zeer goede ervaring.

Ik werd vriendelijk geholpen en de offertes en opdrachtbevestiging waren zoals verwacht op tijd binnen. De energieprijs was duur, maar wel concurrerend.

Voldoende

Mijn ervaring is dat Consumind telefonisch moeilijk bereikbaar is, maar bij de overstap heb ik geen nare ervaring meegemaakt, ging heel soepel en werd vriendelijk behandeld.

Mij werdt verteld dat ik nu goed zat bij mijn huidige Lvc,mijn contract loopt nog minimaal een jaar ,ik vroeg zelf nog of ik minder kan betalen en of ik een overstap zal doen?? Kreeg het antwoord dat het bij mij niet nodig is voor een overstap, volgend jaar wil ik graag alwel zeker contact met jullie. Slylvia, westdorp.

Was een sociale gezellige dame

Ik vertrouwdw haar eerst niet ,omdat je zo vaak door zwendelaars gebeld wordt ,Maar ik ging haar geloven en vertelde alles

goede communicatie gehad

ging bij consumind goed. standen doorgegeven alleen bij innova standen verlaagd. vind zelf als ik de standen door geef aan consumind deze door innova ook zo zouden zijn helaas niet was veel lager.

Vriendelijk en correct geïnformeerd door medewerker

Het gesprek heeft ongeveer een uur geduurd. Ikzelf was daar eigenlijk de oorzaak van, omdat ik veel vragen heb gesteld. In deze hectische tijd van de enorme prijsstijging van de gas- en electraprijzen ben ik voorzichtig en vind het moeilijk om per direct een beslissing te nemen. De heer De Bruijn begreep mijn twijfels en is daar goed mee omgegaan. Uiteindelijk heb ik toch besloten in eerste instantie op zijn aanbod in te gaan met in het achterhoofd de gedachte dat ik 14 dagen bedenktijd heb na het ontvangen van het contract. Ik sta er positief in en hoop een en ander definitief te kunnen regelen.

sociaal

er is geen druk op mij uitgeoefend en er was geduld wanneer ik iets niet begreep of uitleg wilde. Erg belangrijk voor 65plussers!!

Kruipen inderdaad in de geest van de klant=consu-mind

Snel antwoord, zowel bij email als telefoon[=geen of nauwelijks wachttijd], duidelijke uitleg en voorlichting.

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht