Gesprek was duidelijk en transparant.

De persoon Gerrit van Lierop was duidelijk en beantwoorde de voor mij openstaande vragen kort en krachtig.

Het ligt eraan wie je aan de lijn krijgt.

Er moet met een mond worden gepraat en volledige antwoorden geven. Vandaar dat je opnieuw moet bellen met vragen. Het hele advies wordt veel te snel verteld voor de klant. Uiteindelijk heeft het allemaal te maken met het verbruik van energie. De goede meterstanden meenemen in het berekenen.

Goed geholpen

In het begin was ik kritisch, maar door duidelijke taal en geen verkopers tactiek, en goede feiten op tafel te leggen ben ik over gestapt.

Waardeloos.

Ik wil van jullie lijst af,ik wil niets meer met jullie te maken hebben ik word er doodziek van,mn hele hebben en houwen ligt bij jullie openbaar.

Vriendelijk, behulpzaam, maar als het lastig is hoor je niks meer

Ik had gevraagd voor 2 aansluitingen, 1 is gelukt, nr 2 niet. Mijnheer heeft flink zijn beste gedaan, maat als het niet lukt hoor ik niets meer van jullie. Bovendien had ik gevraagd voor deze maand over te gaan en dan lees ik april 2022. Niet volgens afspraak.

Prettig

Ik ben zeer prettig en duidelijk te woord gestaan door Gerrit van Lierop. Die man moeten jullie in dienst houden en conform belonen

Geduldige service

de man bleef heel rustig. en legde mij uit. de overstap is volgend jaar januari.

Ben goed geholpen in dit energie doolhof

De Heer Gerrit van Lierop heeft alles goed uitgelegd en al mijn vragen goed kunnen beantwoorden

Viva Lorenzo!

Daar was dan een zeer fijn en verhelderend gesprek met Lorenzo Weerwind van de Klantenservice van Consumind. Wat een verademing na al dat gestalk van die diverse partijen die je alleen maar willen oplichten! Ik ben blij met mijn nieuwe contract en heb het gevoel dat ik een buitengewoon goede deal heb gesloten bij Innova. De laatste verrassing was dat ik nog GROENE stroom krijg ook! Goed gedaan, goed concept, en ga vooral zo door! Laat dit een aanbeveling zijn!

Heel erg goed

De medewerker Mika Manus heeft mij goed geholpen en mij goed uitgelegd wat Consumind voor de klanten doet. Vooral het fiet dat zij de tarieven in de gaten houden voor mij en zo nodig een ander aanbod zullen doen.

Prima geholpen

Ben te woord gestaan door Dhr. Gerrit van Lierop, deze heeft alles heel goed en duidelijk uitgelegd en goed advies gegeven.

Duidelijk

Duidelijk

Duidelijk, fijn gesprek en totaal niet opdringerig

ik weet niet waar ik aan toe bent

afspraak 133.00€ wordt 160.00€ per maand. aansluiting iets in maart

zie onder

heb een goed en duidelijk gesprek gehad met Sara .Echter ik had Sara gezegd het aanbod met mijn kinderen te overleggen.Het resultaat daar van is dat zij het niet verstandig vinden mij nog weer voor langere tijd een contract af te sluiten.Dat betekend dus da ik het aanbod bij deze annuleer.

goed en deskundig te woord gestaan.

Heb naderhand geen gebruik van uw aanbieding

xxx

xxxx

tot nu uitstekend

nog zeer beperkt maar zeer belovend

Niet blij

Nadat ik een aanbod heb gehad krijg ik geen respons op mijn vraag, ik wacht al een week om "Cor" aan de telefoon te krijgen, dus ik raad Consumind zekers niet aan bij vrienden en familie!

Duidelijk uitgelegd wat het contract inhoud

Prima geholpen!

Netjes geholpen en goed uitleg gegeven.

Keurig tewoord gestaan.

wel wat druk en haast voor de beslissing

Er is wel wat haast achter gezet , om een beslissing te nemen. Misschien in deze gekke tijd van prijsstijgingen gas en elektra, nodig? Wel goed te woord gestaan door de mevrouw van consumind

Geweldige dienstverlening

Mooi aanbod qua energiecontract, snel geholpen en prima nazorg.

Was een prettig en zinvol gesprek.

Gebeld worden was in dit geval een goed idee. Ik zou wellicht langer gewacht hebben. Terwijl ik wel de ruimte voelde om nee te zeggen.

snel en doortastend

positief