Slecht bereikbaar.

Gevraagd aan mij hoe het contact was met een medewerker van jullie die ik NIET gesproken heb. Heel slordig. Daarna heb ik jullie gebeld. Niet bereikbaar. Geen goed gevoel hierover.

Ik ben vriendelijk te woord gestaan en alles is duidelijk uitgelegd

Plezierig gesprek

Plezierig gesprek en duidelijke informatie

Tot nog toe uitstekend

Goede en relevante info

zeer overzichtelijk energieadvies en accurate werkwijze

Consumind verstrekt duidelijke overzichten van de diverse energie contracten en stuurt de mailtjes met opzegging direct door en houdt je van de reactie op de hoogte .

Directief en niet sympathiek

Je wordt prima te woord gestaan maar op het moment dat je de mail krijgt wordt je 2 mn later terug gebeld en wordt je “ min of meer” gedwongen om direct op akkoord te klikken. Onder het mom van “ je zit nergens aan vast” . Dit klopt niet. Daarbij bleek ik per m3 gas en kw/h electra duurder uit te zijn maar googelen ze met de maandbedragen waardoor het goedkoper lijkt. Ben er niet ingetrapt maar is zeer venijnig deze club.

snel een keuze kunnen maken

Verbruik invullen en met een druk op de knop zie je de meest voordelige aanbieding

Super geholpen met advies

Goede adviezen en duidelijk ook! Tevens snelle acties.

Goed en snel geholpen

Ben zeer tevreden met de hulp die ik heb gekregen en het advies voor het overstappen naar een andere energie leverancier.

Geweldig geholpen

Prima te woord gestaan

Heel vervelend

De Consumind medewerkers proberen de klanten er op een hele agressieve, vervelende manier in te luizen. Ik ben geen expert in de energie markt, maar weet er gelukkig wel voldoende vanaf om dit te tackelen. Zij proberen ook je bankrekeningnummer te krijgen, NOOIT geven!! Pas op met ze, ze zijn meer voor hun zelf bezig dan voor de klant. Geen business met ze doen!!!!

Top behandeld over mijn energie vraag : klantvriendelijk, helder, concreet, snel

Vanwege mijn vraag over advies wél of geen overstap naar een andere energie leverancier op dit moment een supersnelle reactie van Consumind. De beantwoording was klantvriendelijk, duidelijk, snel & een concreet voorstel, dat zeer acceptabel is. Een compliment voor de dame, die mij te woord heeft gestaan

Fijn contact, alles duidelijk en de overstap snel geregeld

Was een prettig gesprek

Meestal ga ik via de telefoon geen contract afsluiten. Naarmate het gesprek vorderde en ik antwoorden kreeg op mijn vragen, kreeg ik er voldoende vertrouwen in. Nu maar hopen dat ik de juiste beslissing genomen heb.

prima duidelijk , helder

duidelijke uitleg van nieuw contract zonder poespas , ditjes en datjes .

Ik kom niet verder

Je kunt niet verder gaan als je het veld dat je telefonisch benaderd wenst te worden niet aan vinkt. ik heb daar geen behoefte aan, aangezien ik al dagelijks lastig wordt gevallen door telefonische verkopers die het allemaal zo goed weten.

Vriendelijkemevrouw die alles correct heeft uitgelegd

Vriendelijk

Goede uitleg en geduld voor de klant zeer duidelijk. Naam van klantenservice Consument Jou Colbreukelen VR GR F.Mulder

Goede voorlichting

Goed gesprek, duidelijk en overzichtelijk. Uiteindelijk afgehaakt. Voor Consumind niet zo leuk, maar werd geaccepteerd!

Blijven ongevraagd bellen

Blijven ongevraagd bellen, ondanks dat we nergens aan gegeven hebben gebeld te willen worden. Pure spam dus. Hoogst irritant.

Er werd een nieuw contract door mijn strot gedrukt

Cor van Dijk vroeg naar ons adres en verbruik en wist gelijk 2 maatschappijen te noemen die goedkoper waren. Hij gaf verkeerde informatie over onze huidige energieverlener: volgens hem hadden we geen vaste prijzen en waren ze ondertussen verhoogd. Ik kreeg geen gelegenheid om eerst een voorstel met mijn man te bespreken en moest gelijk op akkoord drukken waarmee ik feitelijk een contract afsprak. Mijn man zou het er wel mee eens zijn! Het contract kon nog binnen 14 dagen geannuleerd worden. Maar deze handelwijze is verre van correct! Gelukkig wist de klantenservice het contract nog diezelfde dag te annuleren aangezien onze huidige maatschappij veel goedkoper was

Prettige ervaring

Ik had een hele vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Heel servicegericht en klantvriendelijk. Haar achternaam is De Jong. Bij deze een pluimpje voor de jongedame .

Goed,behalve de boete van oxxio

Ik ben via jullie overgestapt,9 juni ,ik zat toen nog bij energie direct tot sept21, e. Had aan uw med vermeld dat tel naar oxxio zou gaan per 10 sept21.maar gaf uw med aan dit is geen punt dat gaat vergoed worden....dus nu ben ik via consumind bij greenchois en geeft per 18 sept21 Oxxio mij 100 euro boete voor 1 week..!!?wat moet ik nu doen ik had toch 2weken opzegtermijn.......kunt u mij hiermee helpen graag aub hoor ik dat van U ....vast bedankt of moet ik dit per tel doen.......j pastor dit nr of thuis 0226393441 ik heb van de ne energielev.nog geen officiël bericht(greenchois)

Was goed

Goed gesprek en duidelijke uitleg

Perfect ervaringen al jaren

Super goed voorgelicht heb meegekregen dat ik een goed contract heb en dat ik nog de komend jaar niet moet overstappen.

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht