Ik heb heb een heel goede ervaring met Melissa van Dijck

Melissa was duidelijk, ter zake kundig en adviserend.

goede uitleg zonder dramgedrag

vertrouwen wekkend in zijn uitleg en voorstellen

Is uitstekend

Een vriendelijke behulpzame jongedame met kennis van zaken.

Klantvriendelijk en weet kennis gericht

Snel contact, houden rekening met de wensen, zoeken het uit tot op de bodem !!! Super.

verwarrend

de gegevens werden voor mij zeer gehaast en te snel gedaan

Belabberde service

Door de slechte communicatie is er een totaal verkeerde berekening gemaakt en dat geeft een veel te rooskleurig beeld van de kosten. Dit vind ik misleidende informatie! Door de snelheid van moeten reageren, op een moment dat je daar niet de tijd voor hebt, is een goede controle niet mogelijk. Je hebt dan direct een contract afgesloten (met we de opzegmogelijkheid van 14 dagen), dat vind ik bijzonder vervelend, want ik heb daarover geen controle. Als ik een nieuw energiecontract wil afsluiten dan doe ik dat liever zelf, dan hou je de controle over wat je gaat doen. Contract ook direct opgezegd, met een melding bij de energieleverancier waarom ik dat gedaan heb.

Geweldig !

Zeer goed en prettig te woord gestaan door Simon van .Basten. (Op naar de 10).

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Duidelijke uitleg bedankt

gunstige prijzen

Wordt ongewenst gebeld

Bel mij niet kennen ze niet!

Ik hoop dat jullie alles goed voor mij zullen doen.

Ik vind jullie geweldig en daarom stap ik over, hopend dat ales goed gaat.

het bellen en het aanbod is een droom wat mij wat oplevert

dus ben erg tevreden ,alleen kijken nog of alles ook zo is. RH Teuben

duidelijk

goede uitleg en goede advies

Prima !!! Direct en duidelijk.

Zie boven

Zeer duidelijk

Weet wat via consumind de mogelijkheden zijn voor lagere tarieven

Goede ervaring

Duidelijke uitleg, nu nog afwachten of het ook echt goed komt.

Duidelijk advies en klantvriendelijke service

Snel en gemakkelijk geregeld voor de klant!

Dwingend

Er was weinig ruimte voor vragen en eigenlijk werd het abonnement je aangesmeerd maar het was wel makkelijk weet te annuleren

Zeer indrukwekkend, netjes en beleefd

Ik was erg onder de indruk van het eerlijke verhaal. Ondanks het lage tarief bij mijn huidige leverancier kon zij mij toch een goedkopere optie aanbieden. En dat op zo'n prettige manier? Dankjewel.

Duidelijk en correct

Duidelijke, vriendelijke en rustige uitleg. Blijft steeds correct.

Goed!!

Natuurlijk geef ik haar een hoog punt, zij moet iets verkopen en als ze daarin niet goed zou zijn....

Slecht geïnformeerd en onbeschoft te woord gestaan

Vandaag wederom benaderd door Consumind. Ik kreeg een aanbod met slechtere tarieven dan mijn huidige Energieleverancier. Toch probeerde de verkoper mij akkoord te laten gaan met het aanbod met het argument dat ik dan lagere maandelijkse kosten zou krijgen, de vorige bemiddelaar een slechte reputatie heeft en dat ik geen overenkomst met mijn huidige leverancier zou hebben maar met die vorige bemiddelaar. Ik probeerde nog het verschil tussen incasso en eindafrekening uit te leggen maar toen werd meneer boos want ik was onredelijk. Totale tijdsverspilling.

Oplichting

Degene die ik aan de telefoon heb gesproken komt binnen met Vattenfall en rept met geen woord over energiedirect. Oplichting noem ik dit, en zeg dit contract op.

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht