vriendelijk en en vakbekwaam

Heel prettig en heel nauwkeurig

Heel prettig. En heel nauwkeurig,

Zeer duidelijke uitleg, niet opdringerig alle tijd voor uitleg en

het is nog maar kort geleden dat ik ben overgestapt, mijn gevoel is prima. De levering van gas is de hoofdzaak. Voor elektra hebben we zonnepanelen welke bijna het jaarlijkse verbruik op 120 Kwh hebben.

Snel en weinig ruimte om na te denken

Ik vond het erg opdringerig dat tijdens het gesprek direct contract werd afgesloten dmv direct de links aan te moeten klikken in de opgestuurde mails. Prettiger was als je het zelf kon doornemen vóórdat je gelijk aan de telefoon de links moet aan klikken. Heb het contract dan ook stopgezet in m’n bedenktijd.

Vriendelijke attente medewerkster

Bianca is goed geinformeerd, kon duidelijk antwoord op mijn vragen antwoorden, deskundig.

Zonder problemen overgestapt na goede uitleg

Lekker duidelijk en kordaat gehandeld.

Jammer van dat hele verhaal wat jullie moeten opdreunen, kan wellicht ook schriftelijk, scheelt tijd en is ook niet de betreffende persoon eigen. Je hoort het echt dat het "opgelezen" wordt, zonder enige (positieve) emotie.

Een beleefd en nette man.

Ben normaal wat afstandig wat telefonisch verkoop /overstap gesprekken. Maar de heer peter valkenburg heeft alles netjes uitgelegd. Ik hoop dus ook dat ik een verstandige keus heb gemaakt.

Zeer correcte ervaren dienstverlener

Enige opmerking is de snelheid met voorlezen van het contract leek wel een snel afgespeeld bandje...

Is aan te bevelen waardig

Goed gesprek gehad.

Esmee werkte met geduld de zaak communicatief gezien perfect af: ze mag bij mij achterop die fiets!

Ik was wat onhandig en bejaard bezig maar ben goed geholpen.

Goede geholpen

Al mijn vragen zijn beantwoord, terwijl ik best kritisch was. Ook goed uitgelegd wat ik nu kan verwachten.

Ontevreden

Overstappen naar energie bedrijf zeer slecht ik denk dat ik het niet doe ze komen nu al de afspraken niet na moet nog steeds een nieuw contract krijgen wat ik gekregen had stond een fout in wacht nog een paar dagen daar na is het over ga ik wat anders zoeken

Goed en duidelijk

Alles werd rustig en goed uitgelegd. En zeer vriendelijk. 32

Goed gesprek gehad , goede verkoper

Het gesprek ging niet alleen over de verkoop , maar ook over waarmee ik momenteel mee bezig ben. Ook omdat ik een open persoon ben en altijd open sta voor een gesprek was het ook een goed gesprek. Zelfs nog een tip gekregen over het beheren van mijn moestuin. Het enige jammere vond ik: dat mij iets aangeboden moest worden want ik heb toen gereageerd om kans te maken op een elektrische fiets ,maar een ander abonnement op energie zat ik nu niet zo op te wachten , want heb 5 maanden geleden een nieuw contract afgesloten van 3 jaar. Die fiets wilde of wil ik graag hebben , want ik fiets altijd naar mijn werk en zou dat graag elektrisch gaan doen. Verder zoals ik al eerder aangaf was het gesprek wel “ook” een gesprek een geen verkooppraatje. Groeten,

perfect

goede, nette service met duidelijk advies en afhandeling. Was snel geregeld.

kan beter

Had duidelijk ingangsdatum afgesproken na 18 juni 2021. Op ontvangen contract stond echter medio april. Moest zelf weer in actie komen en bellen. Inmiddels datum aangepast.

Leek betrouwbaar

Het ging snel maar naar ik hoop levert het inderdaad besparing op

Netjes en vriendelijk

Ik werd netjes geholpen.geen opdringerig e man.maar gewoon vriendelijk.legde het goed uit en nam de tijd om me toch even terug te bellen

Prima contact

Gesprek verliep goed, mag wel iets rustiger praten als contract wordt voorgelezen.

Fijn dat jullie mij helpen.

Erg aanhoudend en helder in communicatie.

Erg informatief

Netjes uitleggen en aardig

zeer nette behandeling gehad

zeer net behandeld door de desbetreffende persoon

Prettige ervaring

Ik ben vriendelijk en duidelijk geholpen!

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht