top

geweldig geholpen

Goede ervaring. Niets op aan te merken.

Goede ervaring.

Zeer prettig

Een prettige stem en een zeer goede uitleg Het enige minpuntje wat ik vond is dat het wel verteld wordt dat de eventuele opzeg vergoeding door de nieuwe energie leverancier wordt betaald Maar dat het vervolgens drie maanden duurt voordat je dat geld terug hebt Er zijn een hoop mensen die niet zomaar even E 250 over hebben Al is dat maar voor drie maanden Je krijgt een Jaarafrekening die misschien ook al extra geld kost en dan komt daar die E 250 nog eens bovenop

Prima geholpen !!

De medewerker heeft alles duidelijk uitgelegd wat de overeenkomst inhoud. Ik heb de "ruimte"gekregen mijn vragen te stellen. Waarop ik duidelijke antwoorden heb gekregen.

goed geholpen

Ik wist wat ik wilde.

Ik werd prettig en deskundig geïnformeerd en geholpen.

Goede uitleg en prettige stem.

Plezierig en correct

Ik word niet graag gebeld voor van alles en nog wat, maar dit was een welkom telefoontje

EEn goede een duidelijke uitleg

Prettig, duidelijk.

correct

Ik ben diverse keren gebeld, maar voor mij op ongelegen momenten. Vervolgens een avond genoteerd en contact gehad. Vriendelijke personen aan de lijn gehad.

wordt goed geholpen

Onvolledig

de mogelijkheid om binnen 14 dagen op te zeggen is gezegd, maar hoe ontbrak

goede service, klantvriendelijkheid top

p;rima

de medewerker kwam vriendelijk over en gaf snel de nodige informatie

Redelijk positief verrast

In het verleden 1x eerder soort van opgelicht, (via andere aanbieder) ze zeiden dat ik nergens aan vastzat, bleek dat er een wettelijke 14 dagen bedenktermijn was. Daar kon ik door misleiding gelukkig onderuit. Deze keer ben ik alert geweest, de collega van jullie wees mij duidelijk op hoe deze aanbieding was, alles netjes uitgelegd, ook van de bedenktermijn en opzeggen. Alleen... En daarom geen 5 sterren, heeft de beste man mij verkeerd voorgerekend. Hij had bij normaal tarief 0kwh ingevuld, i.v.m. mijn zonnepanelen. Alleen daltarief had deze man mij getekend. Dat is een vertekend beeld. Nadat ik energiedirect zelf ook heb benaderd, kwam ik op 7 euro duurder p.m. is geen ramp, maar is toch 84 euro op jaarbasis wat je dan later weer Extra bijbetaald. Ik werd netjes teruggebeld nadat ik een belverzoek had ingediend. Wordt gewaardeerd!

Een zeer duidelijke bemiddelaar met een grote kennis van de markt!

Zo gauw wordt ik normaal niet overtuigd om te "verhuizen"van energieleverancier. Mijn vertrouwen in Consumind is nooit wegge-ebt, maar was op een laag pitje. De heer de Bruijn, de contactpersoon, was zeer duidelijk. Stelde de juiste vragen. Gaf de juiste antwoorden en overtuigde me ten slotte om toch over te gaan naar "Energe-Direct" onder de paraplu van Consumind. Ook omdat de cijfers niet liegen......

Het was goed om ons er over tebellen

Het is de derde keer dat we een contract afsluiten

Zeer agressief aan de telefoon

Hoewel ik duidelijk was dat ik al een vast contract had sinds januari bij een andere leverancier bleef de medewerker volhouden dat hij iets beters had. Dat mag wel zo zijn maar ik gaf duidelijk aan niet meer over te stappen voor 1 jaar omdat ik op het einde van mijn looptijd 250€ bonus krijg. De medewerker werd best agressief aan de telefoon en maakte mijn huidige leverancier behoorlijk zwart. Ook ik lees kranten en kan best zelf tarieven uitzoeken en beoordelen of ik over wil stappen. Ik wens zo niet benaderd te worden met zo’n toon.

uitstekend

uitstekend

heel goed en duidelijk

de gesprekken waren heel fijn ze helpen je met alle vragen

Heel goed gedaan vriendelijk en op tijd

goed gedaan

ben prettig te woord gestaan

ben volledig ingelicht, vrijwillig ingestemd met verlenging.

prettig en duidelijk

;prettig en duidelijk

prettig geholpen

prettig geholpen

een fijn gesprek en goede afspraken ,en is geregeld.

er is mij een hoop werk uit handen genomen en ik ben ziek en een luisterende oor was ook fijn.

ik ben goed geholpen

goed geholpen