Onbetrouwbaar en oneerlijk
Mijn moeder is vorige week gebeld door een medewerker van consumind. Deze medewerker begon vriendelijk en bood aan om een vergelijking te maken van meerdere energieleveranciers om te zien waar wij goedkoper uit zouden zijn. Er zou vrijblijvend een offerte worden verstuurd. Toen de offerte was gemaild naar de medewerker deze stap voor stap door met mijn moeder en gaf uiteindelijk aan dat ze moest klikken op het groene balkje in de mail. Nadat ze dit had gedaan ontving ze direct een bevestigingsmail van een overstap. Toen hebben wr aangegeven aan de medewerker dat dit niet de bedoeling was en dat er vrijblijvend een offerte zou worden verstuurd. Wij hebben herhaaldelijk aangegeven dat wij dit niet wilden en dat dit teruggedraaid moest worden. Dit is mij uiteindelijk toegezegd door een medewerker van de kwaliteitafdeling die later terugbelde. Maar dit is nooit gebeurd! Aan het einde van de dag merkte ik dat de aanmelding nog steeds niet was geannuleerd, aangezien er nog geen bevestiging van wad gemaild. Toen heb ik opnieuw contact opgenomen en toen is aangegeven dat consumind de aanmelding niet kon annuleren. Toen hebben we contact op moeten nemen met de nieuwe energieleverancier waar we waren aangemeld en deze gaf aan dat consumind deze aanmelding wel degelijk kon annuleren. De medewerker heeft dit in orde gemaakt en hier een bevestiging van verstuurd. Nu, een week later ontvangen we WEER een mail van consumind waarin ze de aanmelding bevestigen en opnieuw hebben we van de nieuwe energieleverancier een bevestigingsmail ontvangen. Ze hebben de aanmelding OPNIEUW doorgestuurd! Ik vind het echt schandalig hoe jullie mensen op het verkeerde been zetten en zelfs liegen door aan te geven dat de aanmelding wordt geannuleerd. Terwijl jullie dit niet doen. Wij voelen ons opgelicht en willen iedereen waarschuwen om direct op te hangen als je hoort dat je wordt gebeld door consumind.