Redelijk goed , duurde alleen erg lang

duidelijke uitleg

Vriendelijke, geduldige gedetailleerde uitleg op mijn vragen.

zeer goed

Kort en bondig,niet opdringerig ,beleeft en praktisch

ONDERSTAAND

iK VOND DE VRAAGSTELLING VIA DE TELEFOON TE LANGDRADIG EN VERVELEND.

Zeer duidelijk en uitermate correct.

Degene die mij te woord stond vond ik zeer deskundig en gaf mij extra informatie die zeer nuttig was.

Rustige adviseur met steekhoudende argumenten

Belde twee keer op ongelegen momenten. Bleef zeer correct en belde op de afgesproken tijd opnieuw. Bracht zijn argumenten rustig en niet dwingend over. Wachten af of het in de praktijk allemaal klopt.

Prima zo

Prettig en duidelijk gesprek

Een tevreden klant.

Netjes te woord gestaan door behulpzame medewerker die er alle tijd voor nam, ik ben tevreden met de afhandeling.

Vlotte en deskundige hulp bij pakketverzekeringen.

Deskundige en vlotte hulp, zowel telefonisch als per email.

Beleeft ,helder en duidelijk !!

Goed !

Goed en snel geregeld.

Ik ben op een goede en plezierige manier te woord gestaan en geholpen.

netjes geholpen

voldoende informatie verstrekt

heel vriendelijk

de medewerker aan de telefoon was heel vriendelijk ,en heeft me alles goed uitgelegd.ook dat ik het nog kon veranderen binnen een bepaalde tijd.dus prima uitgelegd.

Geen problemen gehad

De prijzen zijn altijd te hoog. Iets goedkoper is welkom

Plezierig en duidelijk te woord gestaan

De medewerker van Consumind heeft me er op attent gemaakt dat de termijn bijna verstreken is. Op zijn advies heb mijn contract nu voor 2 jaar verlengd. Ik moet op zijn aanraden te werk gaan. Heb er zelf geen verstand van, dus ga er van uit dat ik eerlijk behandeld word. Overstappen naar een andere energie leverancier heeft ook geen zin.

Prima, ik hoef nergens op te letten dat doen hun voor me.

Vriendelijke man die belt, alles wordt goed uitgelegd en er wordt niks opgedrongen alleen geadviseerd en de keus ligt bij mij.

Goedddd

Medewerkers beter inleren

Medewerker waarmee ik telefonische contact mee had, praatte te snel, waardoor hij zelf niet in de gaten had wat hij zij. Luisteren mistte ik ook, Als ik een vraag wou stellen onderbrak de medewerker mij. Communiceer ook beter ABN.

Prettig en vakkundig.

Super goed geholpen.

uitstekend

volledig duidelijk- bv. meterstanden moeten opgegeven worden, dat kan ik niet, ik heb een moderne meter die door leverancier afgelezen wordt. Antwoord, wij kunnen -en zullen dat ook verzorgen. Toch staat in bevestiging dat dat door de klant moet. De offerte is duidelijk. Toch wordt maar 1 mogelijke leverancier gemeld, hetgeen de klant wat beperkt overkomt.

Geduldig en niet drammerig !

Ik ben altijd huiverig met overstappen, want energieprijs is wirwar van cijfers en aanbiedingen blijken vaak gegoochel met cijfers. Dat ik ben toch ben overgestapt heeft met de aandacht en goede service te maken. Er is tijd en aandacht, ik voelde geen “sales” druk bij medewerker die mij hielp en dat maakte het verschil.

Zeer vlot en goed geholpen

Binnen zeer korte tijd geholpen bij het overstappen naar een andere energieleverancier

Prima service, niet opdringerig en duidelijk verhaal

Ik word regelmatig gebeld door allerlei bespaar-bureautjes, die erg opdringerig zijn en heb al meegemaakt dat de verbruiksgegevens verkeerd werden weergegeven, zodat de maand kosten lager uit kwamen en dat soort zaken. Dit gesprek was vriendelijk en afwachtend.

Ik had van Consumind wel iets meer verwacht in de vorm van vergelijking met andere energie leveranciers.

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht